Călugărul amant face acuzații grave: „Am fost amenințat în Catedrala Patriarhală!”

de | 29.10.2022 17:08 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național

Călugărul amant face acuzații grave, după ce zilele trecute a fost implicat într-un accident cu Episcopul Oradiei, PS Sofronie.

Acesta susține că incidentul rutier s-ar fi produs cu intenție și că ar fi fost urmărit de mai multe mașini, iar într-una dintre ele se afla Episcopul Sofronie.

În trafic, am sesizat că sunt două autoturisme care aveau legătură cu acele persoane care m-au amenințat pe mine în Catedrala Patriarhală din București. Nepotul meu, fiind o persoană mai atentă, a observat că în autoturismul din fața noastră era un episcop, lucru care m-a înfricoșat și mai tare, fiindcă era o mașină puternică și nu mă lăsa să depășesc. Am observat că și în stânga și în dreapta mea sunt alte două autoturisme și că sunt monitorizat video față și spate. Am activat camera video și am început să filmez cu telefonul. În acel moment, autoturismul din fața mea în care circula Episcopul Sofronie a frânat brusc și deși între noi era o distanță de câțiva metri nu am mai putut frâna. S-a deschis dosar penal, victimele au fost duse la spital și se vor face cercetări sub supravegherea procurorilor și se va da o decizie în acest sens pentru a se stabili adevărul exact. Trag un semnal de alarmă celor care nu sunt de acord cu ce am afirmat eu să aștepte răspunsul autorităților”, a declarat Cristi Călin, potrivit Știri pe Surse.

Polițiștii au fost sesizați cu privire la accident, vineri, 28 octombrie, în jurul orei 14:00. Oamenii legii au efectuat verificări, iar în zonă a ajuns și un echipaj medical.

Amintim că Cristi Călin a dezvăluit scandalul sexual din Biserica Ortodoxă Română, în care este implicat și deputatul argeșean Aurel Bălășoiu.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

ÎPS Teodosie l-a dat în judecată pe călugărul-amant din scandalul deputatului Bălășoiu!

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole