anchetaonline.ro

Incredibil! Vânzătoare bătută de un client pentru că nu a primit băutura rece

de | 29.10.2022 20:00 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național

  • Individul este recidivist.

Caz revoltător petrecut într-un magazin, protagoniști fiind un bărbat, în vârstă de 31 de ani, și vânzătoarea magazinului, din Hunedoara.

Omul, care este recidivist, s-ar fi enervat pentru că femeia nu i-a dat o băutură alcoolică rece, de la frigider. Supărarea bărbatului a fost atât de mare, încât a decis să o ia la bătaie pe femeia, în vârstă de 48 de ani.

Individul a lovit-o cu pumnii și picioarele, punând-o la pământ, iar ulterior, a fugit.

Femeia a ajuns la spital, de urgență, având multiple traumatisme.

La data de 24 octombrie 2022, ora 17.18, Poliţia Municipiului Hunedoara, a fost sesizată prin intermediul SNUAU 112, despre faptul că, o femeie în vârstă de 48 de ani din municipiul Hunedoara, în timp ce se afla în timpul programului de lucru în calitate de vânzătoare la o unitate comercială situată pe strada Cerbului, din municipiul Hunedoara, a venit un bărbat care i-a cerut să acesteia să îl servească cu o bătură alcoolică rece şi pentru că, vânzătoarea nu avea acea băutură la temperatura cerută, acesta a agresat-o fizic lovind-o cu pumnii şi picioarele, doborând-o la pământ”, a anunțat IPJ Hunedoara.

Oamenii legii au reușit să îl prindă pe agresor după trei zile, fiind reținut pentru 24 de ore. El va fi prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Hunedoara cu propunere de luare a măsurilor legale ce se impun.

După comiterea faptei, polițiștii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Hunedoara, în urma cercetărilor penale și a investigaţiilor operative, au reuşit identificarea și depistarea autorului respectiv un bărbat în vârstă de 31 de ani, din municipiul Hunedoara, recidivist, după ce în urmă cu câțiva ani a comis pe raza municipiul Hunedoara același gen de faptă, împotriva altei vânzătoare, pentru care a primit o amendă penală”, a transmis IPJ Hunedoara.

Foto descriptiv

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: