ÎPS Teodosie l-a dat în judecată pe călugărul-amant din scandalul deputatului Bălășoiu!

de | 18.10.2022 21:50 | Știri, Eveniment, Importante, Județean

Arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodosie, l-a dat în judecată pe Cristi Călin, numit și ”călugăr-amant. Acesta cere daune în valoare de 100.000 de euro, conform antena3.ro.

ÎPS Teodosie sesizat instanța de judecată cu privire la calomniile și defăimarile aduse de către “călugarul Călin” atât ÎPS, dar și Arhiepiscopiei Tomisului. Acțiunea vizează și obligarea călugărului la plata de despăgubiri care, dacă vor fi admise și recuperate, vor fi donate bisericii”, a precizat avocatul Adrian Cuculis.

Cererea ce vizează chemare în judecată a lui Cristi Călin a fost înregistrată la Tribunalul Bacău, acolo unde bărbatul are domiciliul.

Astfel, PS Teodosie cere instanței să-l oblige pe Cristi Călin să șteargă postările de pe contul său de Facebook, să își ceară scuze în public, să publice sentința într-un ziar național să-l oblige la plata și să îi plătească suma de 100.000 de euro drept daune morale.

Motivul care stă la baza trimiterii în judecată a lui Cristi Călin sunt acuzațiile făcute de acesta către ÎPS Teodosie. Bărbatul a susținut că Arhiepiscopul Tomisului ar fi participat la orgii sexuale alături de alți bărbați și minori.

Pârâtul nu a adus niciun fel de probă, deși a susținut cu tărie, în cadrul unei emisiuni TV, că există peste 1.000 de fotografii aflate în locuri diferite”, declară avocatul în cererea de chemare în judecată.

Citiți, de asemenea, pe anchetonline.ro

Teodosie ar fi ordonat execuţia deputatului Bălăşoiu pentru că s-a iubit cu şoferul lui frumos!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole