anchetaonline.ro

Șoferul de 24 de ani al unei firme de curierat a murit după ce a căzut cu mașina într-un canal de irigații!

de | 18.10.2022 22:50 | Știri, Eveniment, Național

Un eveniment tragic a avut loc, în cursul zilei de azi, marți, 18 octombrie, la ieșirea din localitatea Dăbuleni, acolo unde șoferul unei firme de curierat , în vârstă de 24 de ani, a dormit la volan și a căzut cu mașina într-un canal de irigații, conform adevărul.ro.

Accidentul a fost sesizat polițiștilor printr-un apel la 112, informând că un autovehicul este căzut într-un canal de irigații, iar în interior se află o persoană în stare de inconștiență.

La faţa locului au ajuns echipele de salvare, dar în ciuda încercărilor de a-l salva, tânărul de 24 de ani a decedat.

Conform surselor precizate, participanții la trafic care se aflau în spatele mașinii firmei de curierat au povestit că au sesizat faptul că șoferul nu a schițat niciun gest în momentul în care se îndrepta spre canalul de irigații. Astfel, anchetatorii sunt de părere că tânărul adormise la volan.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, iar cercetările se desfășoară în formă continuă.

De asemenea, se va face o expertiză medico-legale pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului.

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Accident rutier cu pieton! O autoutilitară este implicată!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: