Campania de testare pentru depistarea cancerului de col continuă în Argeș! Următoarea locație – BRADU!

de | 12.12.2022 10:25 | Știri, Administrație, Județean, Lifestyle

 

Prefectul Radu Perianu a anunțat faptul că va continua campania de testare pentru depistarea cancerului de col în județul Argeș iar comuna Bradu este următoarea locație în care va ajunge Unitatea Mobilă de Screening. Aceasta va ajunge pe data de 14 decembrie.

Testarea este gratuită și va începe la ora 10:00, la Căminul Cultural din localitate.

Menționăm faptul că pot beneficia de testarea HPV, femei cu vârste cuprinse între 30 și 64 de ani, iar de testarea Babeș-Papanicolau, tinerele de la 24 până la 29 de ani.

Vă reamintesc că pot fi testate femei care au domiciliul în oricare localitate a județului Argeș, nu doar cele din Bradu”, transmite prefectul.

Toate informațiile de care aveți nevoie, le puteți obține la numărul de telefon 0765755466.

De menționat faptul că proiectul SCCUT este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020, derulat de Institutul Național pentru Sănătatea Mamei și Copilului Alessandrescu-Rusescu în parteneriat cu Fundația Renașterea, Centrul FILIA și Satispen-Centrul Romilor pentru Politici de Sănătate.

 

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Bradu

Ultimele articole