anchetaonline.ro

Un nou val de aer polar ajunge în România!

de | 12.12.2022 09:54 | Știri, Eveniment, Județean

Temperaturile scad dramatic după acest weekend cald de care am avut parte. Astfel, vorbim despre temperaturi mai mici și cu 15 grade Celsius.

Mai mult de atât, în zona montană sunt așteptate și ninsori, iar în celelalte regiuni câteva precipitații mixte, informează impact.ro.

Astfel, directorul Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), Elena Mateescu a vorbit la România TV, despre temperaturile din această săptămână.

„Vorbim de o răcire semnificativă de duminică, în special în partea de vest, acolo unde valorile de temperaturi vor fi considerabil, scăzute. Inclusiv în Capitală este posibil să avem pe parcursul zilei de luni precipitații care în orele serii să devină mixte.

Răcirea este una semnificativă. Mai ales la munte, vom avea precipitații sub formă de ninsoare, vântul va sufla tare, va viscoli și va va spulbera zăpada. Intensificări ale vântului care vor spori senzația de frig. Vitezele la rafală vor putea depăși 45-60 de km/”, a precizat Elena Mateescu.

 

Foto Editia Verde

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Ce români vor primi carduri pentru plata facturilor la energie și gaze

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: