Campanie de sterilizare gratuită a câinilor și pisicilor din Costești

de | 08.05.2024 11:13 | Costești, Administrație

Primăria Costești anunță cetățenii că pe data de 14 mai, între orele 08:30 – 14:00, la Stadionul Orășenesc Costești, va avea loc o campanie de sterilizare gratuită pentru câinii și pisicile de rasă comună, cu sau fără stăpân.

Sursă foto: Facebook Primăria Orașuluio Costești

Astfel, Primăria Costești cu sprijinul Asociației Tierhlife Hoffnung Adăpostul de Câini Smeura organizează această campanie de sterilizare gratuită. Cetățeii din Costești se pot înscrieri pe bază de programare la numărul de telefon 0752.302.191, de luni până vinery între orele 08:00 – 16:00. Campania, care se adresează exclusiv câinilor din oraș, vizează reducerea numărului de animale fără stăpân și controlul populației canine.

Vă reamintim că, conform legii, este OBLIGATORIE sterilizarea câinilor cu stăpân, iar nerespectarea se sancţionează cu amendă!

Foto descriptiv. Sursă foto: Facebook Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni și Facebook Primăria Orașului Costești.

Citiți, de asermenea, pe anchetaonline.ro:

Atenție, șoferi! Circulație închisă pe DN 73 C și DN 7C pentru desfășurarea Raliului Argeșului – 2024

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Primăria Orașului Costești

Ultimele articole