PNL Câmpulung: ”Faceți publice toate cheltuielile făcute cu prilejul desfășurării Zilelor Municipiului Câmpulung”

de | 29.07.2023 12:41 | Știri, Câmpulung Muscel, Județean, Politic

După ce liberalii de la Câmpulung au solicitat public administrației locale să prezinte public costurile aferente organizării evenimentului ”Zilele Câmpulungului”, iată că aceștia se arată nemulțumiți de răspunsul primit. Pe cale de consecință PNL Câmpulung anunță demararea unui proiect pentru promovarea valorilor muscelene.

”În urma solicitării PNL Câmpulung privind costurile aferente organizării Evenimentului ”Zilele Câmpulungului” doamna primar a reuşit performanța de a fi pe lângă subiect în conferinţa de presă susţinută ieri, special pentru a da detalii despre acest eveniment”, precizează cei de la PNL Câmpulung în comunicatul transmis. Aceștia susțin că Elena Lasconi nu a prezentat cât a costat evenimentul din bugetul local, care au fost cheltuielile privind: taxa de salubrizare și utilități sau despre închirierea domeniului public ca suprafață, ci ”o halucinantă paralelă a cheltuielilor generalizate din anii anteriori”.

”Doamnă primar Elena Lasconi, daca evitați să răspundeți și încercați să păcăliți câmpulungenii, consilierii PNL vor depune solicitare scrisă iar legea vă obligă să răspundeţi public şi transparent la aceste întrebări:

  1. Care este suma totală cheltuită din bugetul local al municipiului pentru organizarea Zilelor Câmpulungului?
  2. Care este suprafaţa din domeniul public închiriată comercianţilor ?
  3. Care este suma strânsă ca sponsorizare și unde se vor duce acești bani odată intrați în bugetul local?
  4. Care au fost costurile pentru plata utilităţilor (apă, canalizare, gunoi şi energie electrică)?
  5. Cât a fost onorariul artiştilor invitaţi si a prezentatorilor dar si cat a costat ptotocolul si cazarea aferenta(pentru fiecare în parte şi durata prestaţiei artistice)?
  6. Cu ce sume a contribuit primăria şi/sau instituțiile din subordine la celelalte manifestări culturale din cadrul evenimentului?

Succint, vă cerem să faceți publice toate cheltuielile făcute cu prilejul desfășurării Zilelor Municipiului Câmpulung și sursa de finanțare”, completează liberalii de la Câmpulung.  

Liberalii de la Câmpulung anunță în comunicatul transmis că  demarează un proiect județean și național pentru promovarea valorilor muscelene. ”În aceeaşi măsură, pe această cale dorim să ne exprimăm regretul faţă de modul de abordare al doamnei primar care s-a arătat fericită că participarea comercianților din Câmpulung sunt în procent foarte mic sub 10%. Dacă Elenei Lasconi nu îi pasă de interesele câmpulungenilor şi de cele ale producătorilor locali, dorim să anunţăm demararea proiectului PNL de a promova valorile muscelene la nivel judeţean şi naţional. Cu regret subliniem că atitudinea doamnei primar Elena Lasconi sfidează democraţia şi pune în pericol identitatea locală!”, au concluzionat cei de la PNL Câmpulung în comunicatul transmis.

Foto descriptiv. Sursă foto: Facebook PNLCampulung.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Dănuț Bica: „La mulţi ani salvatorilor de vieţi din Argeş şi din întreaga ţară!”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: PNL Campulung

Ultimele articole