Carambol cu patru mașini la Moșoaia! O fetiță de 6 ani a ajuns la spital

de | 14.04.2024 13:03 | Județean, Eveniment, Importante

Update 2

Poliția a venit cu precizări cu privire la modul în care s-a întâmplat accidentul de la Moșoaia în care au fost implicate patru autoturisme, iar un copil de șase ani a ajuns la spital.

Din primele informații, accidentul a fost provocat de un șofer de 64 de ani, din Poiana Lacului, care nu ar fi păstrat distanța  de autoturismul din față, care condus de un bărbat de 53 de ani, din Moșoaia, și a intrat în coliziune cu acesta. În urma impactului, primul autoturism a pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus din sensul opus de un bărbat de 66 de ani, din Poiana Lacului. Mai departe, acesta a fost proiectat într-un alt vehicul condus de un tânăr de 34 de ani, din Pitești.

Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii Serviciului Rutier Argeș, s-a stabilit că un bărbat de 64 de ani, din Poiana Lacului, care conducea un autoturism pe DN 67B, pe raza comunei Moșoaia având direcția de deplasare dinspre Pitești către Poiana Lacului, în împrejurări care vor fi stabilite din cercetări, posibil pe fondul nepăstrării distanței corespunzătoare în mers, a intrat în coliziune cu un autoturism condus în aceeași direcție, de un bărbat de 53 de ani, din Moșoaia, care era oprit pentru efectuarea manevrei de schimbare a direcției de mers spre stânga.

Autoturismul condus de bărbatul de 64 de ani a pătruns și pe sensul opus de deplasare, unde a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus din sensul opus de un bărbat de 66 de ani, din Poiana Lacului.

În urma acestei coliziuni, autoturismul al treilea (respectiv cel condus de bărbatul de 66 de ani, din Poiana Lacului), a fost proiectat în al patrulea autoturism, condus de un bărbat de 34 de ani, din Pitești, care circula din direcția Pitești spre Poiana Lacului.”, transmite IPJ Argeș

În urma evenimentului au rezultat patru victime, trei adulți și o fetiță de șase ani.

Trei dintre victime se aflau în cel de-al patrulea autoturism. Este vorba despre șoferul acestuia, un bărbat de 34 de ani, și de două pasagere, o femeie de 72 de ani și minora de 6 ani.

Cea de-a patra victimă este o femeie de 62 de ani,  pasageră în al treilea autoturism

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat alcool.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier a avut loc și luarea măsurilor legale care se impun

Update 1

Având în vedere numărul mare de persoane implicate în accident, 10, la fața locului s-au suplimentat forțele de intervenție, iar 2 ambulanțe s-au deplasat în ajutorul echipajelor prezente.

Potrivit ISU Argeș, în urma impactului dintre cele patru vehicule au rezultat mai multe victime, iar paramedicii SMURD au transportat la spital una dintre ele. Este vorba despre o fetiță de șase ani.

Au rezultat mai multe victime, una dintre acestea fiind monitorizată și transportată la spital de către paramedicii SMURD. A fost vorba despre o fată în vârstă de aproximativ 6 ani, care prezenta traumatisme în zona feței.”, transmite ISU Argeș

La locul solicitării, pompierii au asigurat măsuri specifice de prevenire ale incendiilor.

Știrea inițială

Un accident rutier s-a produs pe DN 67B, în comuna Moșoaia, la ieșirea spre Poiana Lacului, în care sunt implicate patru autoturisme.

La fața locului intervin pompierii de la Detașamentul Pitești cu o autospecială de intervenție și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat, alături de un echipaj SAJ.

bdb428b2 4d54 447b a660 9989b5cd2238 - Carambol cu patru mașini la Moșoaia! O fetiță de 6 ani a ajuns la spital

De asemenea, la locul accidentului sunt prezenți și polițiștii Serviciului Rutier Argeș pentru cercetări.

Potrivit surselor Ancheta, în urma evenimentului au rezultat trei victime. Este vorba despre doi adulți și un copil, care au răni ușoare.

Din primele informații, copilul ar fi suferit leziuni la arcadă.

Foto ISU Argeș

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Aproape o mie de permise de conducere reținute într-o singură zi

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Moşoaia

Ultimele articole