Ecografii și consultații gratuite la Pitești Arena. Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a vizitat spitalul de campanie

de | 14.04.2024 13:50 | Pitești, Lifestyle

Ministrul Sănătății, prof. univ. dr. Alexandru Rafila, a vizitat împreună cu reprezentanții autorității locale și ale organizatorilor spitalul de campanie de la Pitești Arena. Vă reamintim că timp de trei zile, 14 – 16 aprilie, piteștenii pot face o serie de investigații medicale gratuite.

Primăria Municipiului Pitești s-a alăturat campaniei ”Împreună pentru oameni”, desfășurată în perioada 14 – 19 aprilie 2024, în parteneriat cu Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea din România – Conferința Oltenia, Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Argeș, Agenția Adventistă pentru Dezvoltare, Refacere și Ajutor din România, Asociația “Ridică-te și umblă”, Asociația pentru Sănătate, Educație și Familie Filiala Oltenia, Asociația Creștină pentru Educație și Sănătate Pitești, Amicus Pitești, sponsori medicali fiind Samsung Medical, Liamed Aparatură Medicală și Philips.

Consultații gratuite

Sursă foto: Facebook Cristian Gentea.

Piteștenii pot beneficia de consultații gratuite pentru specialitățile: cardiologie, dermatologie, medicină internă, ORL, neurologie, nefrologie, diabet, nutriție și boli metabolice, gastroenterologie, consiliere psihologică etc. Scopul acestei campanii este de a oferi servicii și evenimente gratuite în domeniile medical, social și educațional, în municipiul Pitești. Totodată, sunt programate în cursul săptămânii diferite acțiuni în cadrul campaniei: sprijin material pentru persoanele asistate social și servicii de taxi gratuite pentru persoanele cu dizabilități, se vor susține, în licee din municipiul Pitești, seminare anti-adicții, pentru dezvoltare personală și orientare profesională.

”Alături de Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, am vizitat spitalul de campanie din Pitești Arena!

Este primul eveniment caritabil de acest gen din sudul României, anul acesta!

Campania Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea – Din grijă pentru tine – oferă servicii medicale pentru aproximativ 2000 de persoane!

Primăria Municipiului Pitești este partener în acest eveniment!

Ne bucură implicarea oricăror organizații serioase, așa cum declara ministrul Rafila, în mod special a Bisericii Adventiste, Patriarhiei Române, în oferta alternativă de servicii publice de sănătate!

Felicitări medicilor, personalului implicat voluntar!”, a transmis Cristian Gentea pe pagina de Facebook.

Sursă foto: Facebook Cristian Gentea.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Pentru turiștii din toată țara: ”Pitești Museum Pass”, bilet unic de Simfonia Lalelelor

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Cristian Gentea | Primăria Municipiului Pitești

Ultimele articole