Pentru turiștii din toată țara: ”Pitești Museum Pass”, bilet unic de Simfonia Lalelelor

de | 14.04.2024 11:10 | Administrație, Pitești

Primăria Pitești anunță că în premieră pentru Orașul Lalelelor, a fost lansat biletul unic sub formă de cod QR ”Pitești Museum Pass”, al cărui preț pleacă de la 23 de lei, pentru copil, și ajunge la 134 de lei pentru familie cu doi adulți și doi copii. Astfel, vizitatori români și străini sunt așteptați la ediția acestui an a Simfoniei Lalelelor pentru a se bucura de expoziția florală, de parc, dar și de evenimentele culturale și de atracțiile gastronomice.

Administrația locală anunță că, în premieră pentru Orașul Lalelelor, a fost lansat biletul unic sub formă de cod QR ”Pitești Museum Pass” – printr-un parteneriat încheiat de agenția de turism Romanian Adventures cu: Primăria Municipiului Pitești, Muzeul Golești, Fundația Culturală Ilfoveanu & Badea și Memorialul Închisoarea Pitești. Acesta oferă turiștilor acces la o serie de muzee din Pitești și din zona metropolitană, pentru a descoperi bogăția culturală și istorică a orașului nostru. Pitești Museum Pass este valabil doar pentru cele trei zile de festival, 19 – 21 aprilie 2024 și oferă acces la o serie de muzee din Pitești: romanian-adventures.ro.

Prețul biletelor

Sursă foot: Facebook Primăria Municipiului Pitești.

Administrația locală mulțumește operatorilor de turism pentru promovarea evenimentului! Parteneri pentru promovarea patrimoniului cultural și istoric al Piteștiului: Primăria Municipiului Pitești; Simfonia Lalelelor Pitești; Muzeul Viticulturii şi Pomiculturii Goleşti; Fundația Culturală Ilfoveanu & Badea; Memorialul Închisoarea Pitești; Muzeul Comunismului pentru Copii; Romanian Adventures; RHTM – Romanian Hospitality & Tourism Management. Prețul biletelor este: la 23 de lei, pentru copil, 44 lei, pentru adult, 111 lei, pentru doi adulți și un copil, 134 de lei pentru familie cu doi adulți și doi copii, și prețuri speciale pentru grupuri.

Sursă foto: Facebook Primăria Municipiului Pitești.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

La Pitești. Primăria a oferit mai mulți bani bisericilor

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Primăria Municipiului Pitești