Carambol pe A1 București- Pitești! O persoană este rănită

de | 12.08.2022 19:47 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Județean, Pitești

Un carambol a avut loc, vineri, pe autostrada A1 București-Pitești, pe sensul către Pitești. Un TIR și patru mașini au fost implicate, iar o persoană este rănită.

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române traficul se desfășoară în condiții de aglomerație pe sensul de mers către Pitești.

Evenimentul rutier a avut loc la kilometrul 73.

Persoana rănită a primit îngrijiri medicale, iar autovehiculele au fost scoase în afara părții carosabile.

Pentru reducerea riscului de implicare în accidente rutiere, recomandăm conducătorilor auto să circule cu viteză redusă, adaptată în permanență condițiilor de drum, să folosească sistemele de iluminare-semnalizare şi de climatizare-dezaburire, să evite pe cât posibil manevra depăşirii, iar dacă este necesar, să o realizeze numai după o asigurare temeinică, să păstreze în mers o distanţă suficient de mare între autovehicule, pentru a putea opri în condiţii de siguranţă și să utilizeze cu precădere frâna de motor pentru reducerea vitezei, evitând bruscarea comenzilor autovehiculului”, transmite Infotrafic.

Foto Observatornews.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Incendiu violent în Pitești! Două autoutilitare- cuprinse de flăcări

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: autostrada A1