Alertă de călătorie pentru românii care vor să meargă în Grecia

de | 12.08.2022 21:12 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național

Ministerul Afacerilor Externe a emis o alertă de călătorie pentru românii care vor să călătorească în Grecia.

Mai multe regiuni din Grecia se află sub avertizare meteo de fenomene extreme, potrivit Serviciului Național de Meteorologie – EMY. Informarea meteo este valabilă între 12 și 15 august, iar în intervalul menționat vor fi ploi, grindină și vijelii.

Sunt vizate în special zonele din centrul, nordul și vestul Greciei.

Sunt semnalate precipitații abundente, căderi de grindină și vijelii, descărcări electrice se vor înregistra în regiunile Macedonia, Tesalia de Nord, Epir și, parțial, în nordul Mării Egee”, transmite Serviciul Național de Meteorologie – EMY.

Românii pot cere asistenţă consulară la numerele de telefon ale Ambasadei României la Atena: +302106774035 şi ale Consulatului General al României de la Salonic: +302310340088.

Apelurile sunt transferate către Centrul de Contact şi Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate (CCSCRS).

Cetăţenii români care se confruntă cu o situaţie dificilă, specială, cu un caracter de urgenţă, au la dispoziţie şi telefonul de permanenţă al misiunii diplomatice a României în Republica Elenă: +306978996222 şi al Consulatului General al României de la Salonic: +306946049076”, transmite MAE.

Foto Rador

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Începe Bac-ul de toamnă! Peste 1000 de candidați în județul Argeș

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Grecia

Ultimele articole