Veste bună! Au fost demarați primii pași pentru construirea Spitalului Municipal Pitești

de | 12.08.2022 18:28 | Știri, După locație, După subiect, Lifestyle, Pitești

Veste bună pentru piteșteni! Au fost demarați primii pași pentru construirea Spitalului Municipal Pitești, proiect care a fost asumat în campania electorală de către PNL Pitești.

Consilierii PNL au cerut la ședințele de Consiliu Local, vreme de 6 luni, să fie făcuți primele acțiuni în acest sens.

Prin urmare, o firmă specializată va întocmi Studiul de Oportunitate, cel care va oferi toate datele necesare pentru a înainta cu realizarea documentației și identificarea surselor de finanțare.

mihai cotet - Veste bună! Au fost demarați primii pași pentru construirea Spitalului Municipal Pitești

 

Necesitatea unui spital nou în orașul nostru nu trebuie văzută de către municipalitate ca o propunere care vine doar dinspre PNL. Această necesitate este în topul nevoilor pentru majoritatea piteștenilor. De aceea ne dorim ca administrația publică locală să trateze cu mai multă celeritate prioritățile celor cărora le reprezintă interesele.Sănătatea este cel mai de bun preț! Nu toată lumea are posibilitatea să se trateze la privat sau în străinătate, la fel cum nu toți își permit să facă tradiționalele drumuri către spitalele din București.
Degeaba avem și la Spitalul Județean Pitești medici profesioniști, dacă pacienții sunt cazați în aceleași condiții precare, iar frica de a contacta infecții intraspitalicești îi determină pe mulți să se trateze la domiciliu.
Un spital nou, o clădire modernă dotată corespunzător, reprezintă o carte de vizită pentru orice municipiu și un atu important atunci când vrei să atragi resursă umană de calitate.” a declarat consilierul local Mihai Coteț, președinte al PNL Pitești.

spital nou - Veste bună! Au fost demarați primii pași pentru construirea Spitalului Municipal Pitești

Foto Facebook

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Mihai Coteț: ZERO lei pentru facturi cu 50% mai mici!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești | PNL | Spitalul Județean Pitești

Ultimele articole