Cardio Clinic Plus oferă servicii medicale pentru pacienții cu afecțiuni cardiologice

de | 18.08.2023 14:00 | Anunțuri, Din ediția tipărită

  • Nou în Pitești!

Cardio Clinic

Recent, pe piața serviciilor medicale din județul Argeș a intrat prima clinică ce oferă spitalizare de zi pacienților cu probleme cardiologice. Este vorba despre Cardio Clinic Plus, situată în imediata vecinătate a parcării LIDL Găvana – unitate medicală coordonată de dr.  Ana-Maria Urluescu – medic specialist cardiologie.

Cardio Clinic

Absolventă a Facultății de Medicină și Farmacie „Carol Davila” București, dr. Ana-Maria Urluescu este unul dintre cei mai tineri cardiologi care își desfășoară activitatea în cadrul celei mai mari unități medicale din Argeș – Spitalul Județean de Urgență Pitești, cu un rezidențiat în cadrul Institutului de Urgență pentru Boli Cardiovasculare „Prof. Dr. C.C. Iliescuˮ București – parte a Institutului Clinic Fundeni.

Cardio Clinic + este o unitate nouă într-o locație modernă, dotată cu echipamente medicale de ultimă generație,.

SERVICII MEDICALE

  • Ecografie cardiacă
  • Ecografie doppler carotidiană
  • Testare la efort
  • Holter ekg cu 12 derivații
  • Holter monitorizare presiune arterială
  • Recoltare analize

Cardio Clinic

Cardio Clinic Plus își propune să vă ofere servicii medicale prompte și, în același timp, un act medical de calitate. Tratăm cu deosebită atenție relația medic-pacient și punem accent pe prevenirea și profilaxia bolilor, precum și pe diagnosticarea și tratarea afecțiunilor cu seriozitate, competență și confidențialitate.

Calitatea serviciilor oferite de Cardio Clinic Plus se datorează atât personalului medical dedicat și instruit la standarde europene, cât și dotărilor de excepție de care dispunem.

Cardio Clinic

Adresă: Bulevardul Nicolae Bălcescu, nr.157 B, Pitești

Telefon: 0768.385.699

Email: cardioclinicplus@yahoo.com

Cardio Clinic

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Clinica de Medicină Dentară Dr. Teo – „Zâmbim oricând împreună!ˮ

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Cardio Cinic Plus