Care sunt hotelurile de lux deținute de către Gigi Becali și Cristi Borcea de pe litoral și care este prețul unei seri de cazare!

de | 28.06.2022 13:53 | Știri, Lifestyle, Național

 

În urmă cu mai puțin de o lună, Gigi Becali și-a inaugurat propriul hotel de 5 stele. Acesta se află în stațiunea Venus.

Becalu a avut cheltuieli de aproape 7 milioane de euro pentru acest hotel, de care s-a ocupat fata lui, Teodora, împreună cu soțul eMiahi Mincu! Cuplul a avut grijă de renovare și rebranduirea hotelului, pentru a putea fi deschis publicului larg.

becali - Care sunt hotelurile de lux deținute de către Gigi Becali și Cristi Borcea de pe litoral și care este prețul unei seri de cazare!

El dispune de 70 de camere duble, fiind împărțite în categorii a câte 5 și 4 stele. Un număr impresionant de 54 de camere sunt clasificate la 5 stele, iar restul de 16 la 4 stele, de asemenea, hotelul dispune și de 10 camere de pentru familie, dar și 12 apartamente.

hotel borcea - Care sunt hotelurile de lux deținute de către Gigi Becali și Cristi Borcea de pe litoral și care este prețul unei seri de cazare!

L-am luat pentru familie mai mult. Nu mă interesează pe mine partea hotelieră, l-am luat pentru că era omul la pușcărie și să nu-i ia altul hotelul. Mă gândesc dacă să i-l vând. Dacă mă înțeleg cu el, dacă îmi dă banii să și câștig ceva, i-l dau înapoi omului”, a spus Gigi Becali pentru Economica.net.

becali gigi - Care sunt hotelurile de lux deținute de către Gigi Becali și Cristi Borcea de pe litoral și care este prețul unei seri de cazare!

După preluarea hotelului, numele i-a fost schimbat din ”Inter Venus” în ”Becali Hotel Venus”.

Prețul pentru o cameră dublă este la momentul actual de 680 de lei/noapte, pe când un apartament costă aproximativ 1.400 de lei. De asemenea, în plin sezon, prețurile cresc considerabil și o cameră dublă va costa între 800 și 900 de lei pe noapte, iar un apartament de 4 persoane poate ajunge și la 2.200 de lei pe noapte.

hotel becali - Care sunt hotelurile de lux deținute de către Gigi Becali și Cristi Borcea de pe litoral și care este prețul unei seri de cazare!

De asemenea, nici Cristi Borcea nu se lasă mai prejos, acesta având un hotel de 3 stele în Olimp

Acesta se poate lăuda și el cu un hotel de lux pe litoralul României.

hotel - Care sunt hotelurile de lux deținute de către Gigi Becali și Cristi Borcea de pe litoral și care este prețul unei seri de cazare!hotel gigi becali - Care sunt hotelurile de lux deținute de către Gigi Becali și Cristi Borcea de pe litoral și care este prețul unei seri de cazare!

Valentina Pelinel, actuala soție a acestuia, s-a ocupat de modernizările hotelului Complexul Pam Beach Resort & Spa, fostul Muntenia, din Olimp. Acesta beneficiază 12 apartamente, 12 camere triple și 186 camere de două persoane.

cristi borcea - Care sunt hotelurile de lux deținute de către Gigi Becali și Cristi Borcea de pe litoral și care este prețul unei seri de cazare! borcea - Care sunt hotelurile de lux deținute de către Gigi Becali și Cristi Borcea de pe litoral și care este prețul unei seri de cazare!

Camere pot fi închiriate pentru minimum două nopți de cazare, iar o cameră dublă are prețul de 620 de lei.

Sursa Foto Digi Sport

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

A luat foc un lan de grâu în Costești!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Gigi Becali

Ultimele articole