Elena Lasconi anunță construirea unui centru medico-social la Câmpulung

de | 28.06.2022 13:30 | Știri, Câmpulung Muscel, Județean, Politic

  • Elena Lasconi anunță construirea unui centru medico-social la Câmpulung.

 

Un centru medico-social va fi construit din bani europeni în Câmpulung, iar valoarea investiției depășește 1.200.000 de lei.

Toate serviciile medicale vor fi gratuite: stomatologie, psihologie, medicină de familie, analize.

 

Elena Lasconi

 

Proiectul constă în construirea propriu zisă a centrului în zona defavorizată din sud (aproape de Liceul Tehnologic Auto, fostul Minier).

 

Va fi un ansamblu format din 4 module: două pentru cabinete medicale, unul pentru zona de așteptare, toalete și unul pentru două săli de analize și recepție, cursuri.

 

Din total suprafață de 1.848 mp: 230 mp construcție, 1.518 mp spații verzi și 100 mp alei. Am obținut finanțare nerambursabilă de 1.280.911 lei cu proiectul nostru depus prin GAL: “Realizarea unui centru medicosocial integrat în ZUM Pescăreasa”, a precizat primarul USR Elena Lasconi.

 

 

Elena Lasconi Campulung

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Elena Lasconi