anchetaonline.ro

Caroli Foods are un nou depozit logistic la Oarja

de | 02.03.2022 22:33 | Economic

Caroli Foods are un nou depozit logistic la Oarja

Cel mai mare depozit Caroli – pe aceeaşi platformă cu centrul logistic Dacia

Producătorul de mezeluri Caroli Foods Group a încheiat recent un contract de închiriere cu Globalworth Industrial pe o perioadă de 10 ani pentru un nou depozit  în Oarja, la circa 10 km de Piteşti. Astfel, noul depozit logistic al companiei Caroli se află pe aceeaşi platformă unde până acum singura prezenţă era centrul logistic Dacia, cel mai mare depozit al constructorului de la Mioveni. Suprafaţa depozitului care va deservi Caroli Foods Group în toată România este de aproximativ 6.800 de metri pătraţi.

„În urma dezvoltării noastre constante în România, ne propunem să răspundem eficient cerințelor tot mai mari ale clienților, prin investiții într-un hub logistic nou și modern. Astfel, ne vom îmbunătăți competitivitatea operațiunilor și ne vom extinde baza logistică existentă cu un nou depozit de ultimă generație, în apropierea fabricilor noastre de producție din Pitești, cu sprijinul partenerilor noștri – Globalworth Industrial. În plus, ne vom mări capacitatea de depozitare a materiilor prime congelate, în spații cu temperatură controlată. Activitatea noului hub va fi integrată cu activitatea noastră de logistică generală, astfel încât rutele flotei noastre să fie planificate și executate eficient, iar produsele noastre să ajungă mai rapid la clienții noștri”, a precizat Roxana Manolescu, CEO Caroli Foods Group.

Potrivit reprezentanţilor Globalworth, pe lângă spaţiile de depozitare au fost asigurate şi spaţiile cu zone cu temperatură controlată, atât zone frigorifice (cu temperatura controlată de 0/5 grade Celsius), cât și zone congelate (cu temperatura controlată între minus 22 și minus 24 grade Celsius). Compania Caroli Foods Group, parte din grupul internaţional Sigma Alimentos, produce mezeluri în fabrica de la Pitești sub umbrela a cinci mărci: Caroli, Campofrio, Sissi, Maestro și Primo.

Citește articolele pe același subiecte: Caroli Foods | Globalworth Industrial | Mioveni | Pitești
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/nadia-ciochina/" target="_self">Nadia Ciochina</a>

Articol scris de Nadia Ciochina

Jurnalist de investigații și editor, cu 19 experiență în presă, autor și coordonator pentru numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare: