Relaxare în mijlocul orașului. Casa Argeșeană și-a deschis terasa!

de | 30.03.2023 10:00 | Știri, Din ediția tipărită, Județean, Lifestyle, Pitești

Zilele însorite aduc cu ele și pofta de a ne petrece timpul pe afară, de a ne bucura de cerul senin și de temperaturile de primăvară.

Dacă vă e dor de ieșirile cu prietenii, Casa Argeșeană Tradițional, restaurant cu specific românesc situat în zona centrală a Piteștiului, și-a deschis terasa pentru a își primi oaspeții. Chiar și cuplurile cu copii se pot bucura de o asemenea ieșire, spațiul fiind amenajat astfel încât și cei mici să se distreze aici și să nu se plictisească.

Casa ArgeșeanăCasa Argeșeană

După atâta iarnă și vreme mohotâră, a venit timpul să ieșiți din casă pentru a savura o bere la terasă, o cafea și a servi ceva delicios, ce o să vă delecteze papilele gustative.

Meniul de la Casa Argeșeană Tradițional este foarte diversificat, cu preparate proaspete, cu accent special pe bucătăria românească. Porțiile sunt generoase, dar și foarte gustoase, pentru că sunt gătite cu ingrediente de calitate și maximă atenție la respectarea rețetelor, majoritatea însușite de la gospodine pricepute, moștenite din generație în generație. Ciorba de fasole în pâine, ceaunul dacic, platoul nobil pescăresc sau tochitura argeșeană sunt doar câteva dintre vedetele Casei Argeșene, unde orice ai gusta poți să spui că e „ca la mama acasă”. Pentru cei mai pretențioși au fost incluse și preparate din bucătăria internațională, precum pui cu broccoli sau burger.

Casa Argeșeană

Situat în centrul Piteștiului, pe Bulevardul Eroilor, nr. 5, vizavi de Muzeul Județean Argeș, restaurantul Casa Argeșeană pregătește oaspeților, pe lângă mâncarea delicioasă, și seri de folclor autentic, cu muzică bună, ce nu te lasă să stai la masă și te poftește la joc. Atât argeșenii, cât și turiștii se pot relaxa liniștiți într-o locație cu specific românesc, ce reprezintă mai mult decât o casă, reprezintă acel loc în care perfecțiunea este considerată un obicei.

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Complexul turistic “Casa Lăzăroiu”: Ospitalitatea este îndeletnicirea noastră”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Casa Argeşeană

Ultimele articole