Ana Morodan, reacție după ce a fost prinsă beată și drogată: „Am vrut să fiu o fată iubită și fericită”

de | 30.03.2023 10:13 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Lifestyle, Național

Ana Morodan, reacție după ce a fost prinsă beată și drogată: „Am vrut să fiu o fată iubită și fericită”

După ce a ținut prima pagină a ziarelor, miercuri, fiind prinsă sub influența drogurilor și alcoolului la volan, Ana Morodan a postat un mesaj pe pagina sa de Instagram, joi dimineață.

Influencerița recunoaște că a greșit și cere copiilor și tinerilor care o apreciază să nu urmeze exemplul ei.

Pentru copiii și tinerii care mă urmăresc și care visează să fie și ei influenceri. Nu faceți ca mine. Să nu vă credeți mai puternici decât viața și să nu vă lăsați seduși de celebritate și să riscați totul pentru asta. Să nu vă faceți că zâmbiți și că sunteți fericiți când nu mai e niciun pic de soare în viața voastră. Nu merită.

Pentru toți ceilalți, am greșit, îmi pare rău că v-am dezamăgit și sunt recunoscătoare că n-am făcut și mai mult rău.

Am vrut doar să fiu o fată iubită și fericită”, a scris Ana Morodan.

Influencerița îndeamnă urmăritorii să fie blânzi cu ea și spune că ar prefera să fie „mângâiată și îmbrățișată”, ci nu blamată. Însă a omis să precizeze faptul că are la activ trei dosare penale deschise într-o singură zi, pentru infracțiuni grave.

mesaj ana morodan - Ana Morodan, reacție după ce a fost prinsă beată și drogată: „Am vrut să fiu o fată iubită și fericită”

Foto Instagram

 

A fost pusă sub control judiciar

După ce a fost reținută, Ana Morodan a ajuns, ulterior, sub control judiciar. Ea este cercetată în trei dosare penale, pentru conducere sub influența alcoolului și a drogurilor, pentru refuzul de a-i fi recoltate probe, dar și pentru conducere fără permis.

Pe de altă parte, în momentul în care a ieșit de la audieri, Ana Morodan a spus că nu a luat droguri, ci somnifere, pentru care are rețetă de la medic.

Am făcut o greșeală și am condus fără carnet, lucru pe care nu vreau să-l transmit și să-l influențez asupra nimănui. Legat de droguri, eu nu am consumat și nu folosesc niciodată droguri. Am o rețetă de la medic care conține”, a declarat aceasta.

Ana Morodan este unul dintre cei mai cunoscuți inlfuenceri din România, fiind urmărită de sute de mii de oameni, inclusiv de copii și adolecescenți.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Influencerița Ana Morodan, prinsă beată și drogată la volan! A fost REȚINUTĂ

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Ana Morodan