Influencerița Ana Morodan, prinsă beată și drogată la volan! A fost REȚINUTĂ

de | 29.03.2023 12:45 | După locație, După subiect, Eveniment, Lifestyle, Național

Influencerița Ana Morodan, prinsă beată și drogată la volan! A fost REȚINUTĂ

Influencerița Ana Morodan a fost reținută pentru 24 de ore, fiind prinsă beată și drogată la volan de către polițiștii de la Brigada Rutieră din București.

Potrivit surselor Gândul, „contesa digitală” a încercat să fugă de polițiști, iar în cursa nebună a lovit două mașini.

Întregul eveniment a avut loc marți, 28 martie.

La data de 28 Martie a.c., polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, pe raza sectorului 1, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autovehicul la volanul căruia se afla o femeie.

Conducătoarea autovehiculului nu s-a conformat, și-a continuat deplasarea, moment în care a intrat în coliziune cu două autovehicule”, a transmis, miercuri, Brigada de Poliție.

Din fericire, în urma incidentului rutier, nu au fost persoane rănite, rezultând pagube materiale.

După ce a fost oprită, în final, de polițiști, Ana Morodan a refuzat să i se recolteze probe, iar polițiștii i-au deschis dosar penal pentru refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice.

Cu permisul suspendat, s-a urcat din nou la volan

Însă, influencerița a fost oprită, din nou, câteva ore mai târziu, în jurul orei 22, de către agenții Brigăzii Rutiere. Atunci, polițiștii au efectuat verificări, constatând că aceasta figura cu permisul de conducere suspendat.

În cele din urmă, Ana Morodan a acceptat să fie testată cu aparatul etilotest, dar și cu Drugtest, reieșind că se afla sub influența băuturilor alcoolice și a drogurilor.

În aceeași zi, în jurul orei 22:20, polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere, în timp ce desfășurau activități de control în trafic pe o stradă din sectorul 1, au oprit un autovehicul condus de o persoană de sex femeiesc.

După stabilirea identității, au efectuat verificări cu privire la situația juridică a dreptului de a conduce, iar cu această ocazie au constatat faptul că, femeia figura cu permisul de conducere reținut ca urmare a dosarului de cercetare penală întocmit în conformitate cu prevederile art. 337 din Codul Penal.

De asemenea, polițiștii au procedat la testarea cu aparatul Alcooltest, care a indicat o valoare de până la 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În urma testării preliminare cu aparatul DrugTest, a relevat prezența în organism a substanțelor psihoactive”, transmite Poliția Capitalei.

„Contesa digitală” a fost reținută pentru 24 de ore. Ea va fi prezentată instanței, în cursul zilei de miercuri, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Survivor 2023. Suma de bani primită de Ada Dumitru pentru cele 3 luni petrecute în concurs

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Ana Morodan

Ultimele articole