Survivor 2023. Suma de bani primită de Ada Dumitru pentru cele 3 luni petrecute în concurs

de | 29.03.2023 11:37 | Știri, Eveniment, Lifestyle, Național, Pitești

Survivor 2023. Suma de bani primită de Ada Dumitru pentru cele 3 luni petrecute în concurs

Final de cursă pentru doi concurenți din echipa Faimoșilor, în ediția din 28 martie de la Survivor România 2023.  Este vorba despre Ada Dumitru și Mihai Zmărăndescu, care au plecat, marți seara, de la Survivor 2023.

Din păcate, piteșteanca Ada Dumitru a fost nevoită să părăsească emisiunea din cauza unor probleme de sănătate, în urma unor analize care nu au ieșit așa cum se așteptau medicii.

Decizia vine după recomandarea speciliștilor de a părăsi cursa. 

În urma anunțului privind plecarea sa, actrița a spus câteva cuvinte de rămas-bun, vorbind despre experiența din această emisiune. Ada și-a exprimat regretul având în vedere că a fost nevoită să iasă din concurs, dar spune că sănătatea este cea mai importantă, iar stresul și condițiile dure din show au agravat starea sa de sănătate.

Da, într-adevăr, ovărelul meu are nevoie de puțină îngrijire. Totul va fi bine. Domnule Dan, când am ajuns în prima săptămână, am zis că mai mult de 2 săptămâni nu stau aici, că nu prind. După am luptat, am avut noroc de oameni frumoși, de niște amintiri incredibile”, a transmis actrița din Pitești.

Ada Dumitru4

Ada Dumitru a vorbit și despre relațiile de prietenie pe care le-a legat în această emisiune și a mulțumit oamenilor care au fost alături de ea pe întreaga perioadă a concursului.

E greu să explici ce trăiești aici. Vreau să le mulțumesc acestor oameni cu care am stat non stop împreuna. Am dezvoltat idei de afaceri cu fetele de aici. Când l-am văzut pe Zanni, am zis că a venit ăsta peste noi să ne înjure… Vreau să le mulțumesc oamenilor ăstora pentru tot ce am trăit împreună. Nu știu ce să zic… să fim fericiți, bucuroși și să rămânem oameni și să va bucurați în continuare de experiența asta”, a adăugat Ada, potrivit Cancan.

Câți bani a câștigat Ada Dumitru la Survivor

Actrița din Pitești a făcut parte din echipa Faimoșilor timp de 12 săptămâni, la Survivor 2023. Pe lângă amintirile și învățățurile cu care s-a ales în urma experienței, Ada a câștigat și o sumă frumoasă de bani.

Potrivit presei, actrița a câștigat 1.500 de euro pe săptămână. Astfel, pentru cele 3 luni de competiție în Republica Dominicană, Ada Dumitru va încasa 18.000 de euro.

Ada este actriță la Teatrul Alexandru Davila din Piteşti, ea fiind pregătită de Susan Batson, profesoara de actorie a lui Nicole Kidman. A debutat de la vârsta de doar 15 ani și chiar a avut un rol principal într-un serial polițist alături de ames Marshall, unul dintre starurile din Twin Peaks, potrivit fanatik.ro.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Fabuloasa Ada Dumitru- selectată în 10 pentru TIFF! Argeșul e mândru!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Survivor România

Ultimele articole