anchetaonline.ro

Pe 2 aprilie la Pitești – „PHOENIX – Povestea” în prezența lui Nicu Covaci!

de | 29.03.2023 11:40 | Știri, Cultură, Județean, Lifestyle, Pitești

  •  Nicu Covaci la Pitești!

Filmul „PHOENIX – Povestea”, în prezența fondatorului trupei Phoenix, Nicu Covaci, va fi proiectat duminică, 2 aprilie 2023, de la ora 19.00, la Cinematograful de artă „București” din Pitești.

Regizat de cineastul Cristian Radu Nema și produs de Bianca Beatrice Michi, filmul spune povestea trupei Phoenix, așa cum am trăit-o cu toții și transpune cinematografic, la aniversarea a 60 de ani, spiritul și mesajul fenomenului cultural Phoenix.

De precizat că un bilet la acest film este 25 lei.

film la Pitești

Tot la Cinematograful de artă „București”, din municipiul Pitești, va fi proiectat în premieră filmul „O dimineață minunată”, regizat de Mia Hansen-Løve. Acesta va putea fi vizionat sâmbătă, 1 aprilie, de la ora 18.00.

În rolurile principale îi puteți vedea pe Léa Seydoux, Pascal Greggory, Melvil Poupaud și Nicole Garcia.

film la Pitești

Despre ce este vorba în film? 

Sandra este o tânără mamă care îşi creşte singură fiica. Marea provocare din viaţa familiei este tratamentul tatălui Sandrei, Georg, care suferă de o boală degenerativă. Dar iată că Sandra îl reîntâlneşte pe Clément, un vechi amic cu care nu s-a mai văzut de mult şi, deşi el are o relaţie stabilă, între cei doi se înfiripă o poveste de dragoste.

Doar 8 lei este prețul la acest film, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi.

 

Foto: Cinematograful „București”

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Deea și Dinu Maxer s-au despărțit după 18 ani de relație. Ce au decis în privința copiilor

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Cinematograful București