Joi, 30 martie, se oprește apa în comunele Albota și Stolnici!

de | 29.03.2023 12:51 | Știri, Administrație, Județean

  • Atenție! Se oprește apa!

Reprezentanții societății Apă Canal 2000 SA Piteşti vor executa în data de 30 martie 2023 lucrări de spălare şi igienizare bazine de înmagazinare apă potabilă din staţiile de pompare Frăteşti şi Stolnici, alimentarea cu apă potabilă fiind întreruptă după cum urmează:

  • comuna Albota, între orele 08:00 – 14:00, vor fi afectaţi utilizatorii din satul Frăteşti;
  • comuna Stolnici, între orele 08:00 – 20.00 vor fi afectaţi utilizatorii din satul Stolnici.

Societatea își cere scuze faţă de consumatorii afectaţi de lipsa apei potabile şi îi asigură că echipele operaţionale care efectuează lucrările vor face tot posibilul pentru finalizarea intervenţiilor în cel mai scurt timp, încercând să reducă la minimum intervalul orar în care consumatorii sunt afectaţi, depunând eforturi susţinute pentru asigurarea funcţionalităţii sistemului de alimentare cu apă în condiţii de calitate şi de siguranţă.

Consumatorilor li se recomandă să îşi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.

Pentru informaţii privind întreruperile de apă, precum şi pentru semnalarea unor probleme la reţelele de alimentare cu apă şi de canalizare, vă puteți adresa la Call Center (nonstop) – tel. 0248 223 237.

De asemenea, informaţiile cu privire la opririle de apă sunt postate pe site-ul societăţii www.apacanal2000.ro, la secţiunile „Lucrări programate‟ sau „Avarii‟.

Apă Canal 2000 SA îşi cere scuze pentru disconfortul creat abonaţilor afectaţi de aceste opriri.”

apa canal Pitești gis

S.C. Apa Canal 2000 S.A. Pitesti este operator regional specializat în domeniul producerii și distribuirii apei potabile și colectării, epurării si evacuării în emisar a apelor uzate, prestând servicii pentru peste 350.000 locuitori echivalenti.

Este o societate comercială pe actiuni, cu capital integral de stat, acționari fiind Municipiului Pitești (deținând cca. 90% din capitalul social al societăii), Judetul Arges și alte 14 localități membre ale Asociației de Dezvoltare Intercomunitara Argeș (ADIA).

Societatea își desfasoară activitatea în aria administrativă a municipiului Pitești, a orașelor: Costești, Ștefănești și Topoloveni și a comunelor: Albota, Bascov, Bradu, Buzoești, Căteasca, Lunca Corbului, Mărăcineni, Moșoaia, Stolnici, Teiu, Ungheni, Poiana Lacului, Bârla, Merișani, Uda, Cocu si Râca – conform contractului de delegare nr. 1/26.03.2010 încheiat cu ADIA.

 

Foto descriptiv

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Apă Canal 2000

Ultimele articole