Casa Argeșeană – tărâmul gusturilor autentice

de | 20.02.2024 14:30 | Lifestyle, Din ediția tipărită, Pitești

Uneori, pentru starea ta de bine, este necesar să pui pauză rutinei zilnice și să te răsfeți cu o ieșire în oraș, chiar dacă nu este vreo ocazie specială. Pur și simplu ai chef să mânănci ceva delicios, alături de oameni dragi și să fi tratat regește.

Un loc perfect pentru o ieșire în oraș este Casa Argeșeană, un restaurant aflat aproape de centrul Piteștiului, care a început noul an cu o înfățișare fresh și vine cu o altă gândire despre ceea ce înseamnă a fi autentic și unic pe piața restaurantelor tradiționale din Pitești!

Casa Argeșeană

O să fii surprins de meniul diversificat și de belșugul din farfurie, ca să nu mai vorbim de bogăția gustului specifică oricărui preparat ce îți va fi adus la masă.

Ingredientele atent alese și proaspete sunt folosite zi de zi de către maeștrii bucătari de la Casa Argeșeană, folosind rețete autentice românești, culese de pe meleagurile întregii țări, de la gospodine desăvârșite. Astfel, se obțin preparatele tradiționale ce vă sunt aduse la masă. De asemenea, urmând trendurile, în meniu sunt și feluri de mâncare adaptate vremurilor noastre, astfel încât și cei mici și cei mari să găsească mâncare pe gustul lor. Totul este proaspăt și atent pregătit, ceea ce se simte de la prima înghițitură.

Casa Argeșeană

Seri cu muzică live la Casa Argeșeană

Mâncarea bună nu este de ajuns dacă nu este în compania și atmosfera potrivite. Astfel, la Casa Argeșeană, serile cu muzică live, de petrecere sunt deja o obișnuință. Astfel, spectacolul și distacția sunt garantate, transformând ieșirea în oraș într-o petrecere autentică.

Pe site-ul casaargeseana.ro și pe pagina de Facebook, Casa Argeșeană Tradițional – b-dul Eroilor, găsiți toate amănuntele despre restaurant, meniu sau rezervări ori puteți suna direct la numerele de telefon: 0348.455.404/0741.282.066.

casa argeseana ducadam - Casa Argeșeană – tărâmul gusturilor autentice

Helmut Duckadam – oaspete de seamă la început de an

Rețetele tradiționale, ospitalitatea localului au transformat Casa Argeșeană într-un restaurant preferat și de către oaspeții din afara județului. Astfel, la început de an, una dintre vedetele  care au trecut pragul Casei Argeșene a fost cunoscutul portar al României, Helmut Duckadam, o legendă a fotbalului românesc. Acesta a fost întâmpinat cu admirație și bucurie, fiind o onoare să stai în preajma unui sportiv cu o asemenea notorietate.

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

SPIRITO – magazinul de vinuri pentru toate evenimentele din viaţa ta!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Casa Argeşeană