S-a trezit cu hoţul în casă! Spaima trăită de o femeie din Ștefănești

de | 20.02.2024 15:06 | Județean, Eveniment

Momente de spaimă pentru o femeie din Ștefănești. Ieri, 19 februarie, în jurul orei 13:30, argeșeanca s-a trezit în casă cu un bărbat necunoscut care a bătut-o și i-a furat aproximativ 15.500 de lei, dintr-o geantă aflată într-un dulap.

Speriată, femeia a sunat imediat la 112. La fața locului s-au deplasat polițiștii pentru cercetări, iar în cauza a fost întocmit dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.

La fața locului s-au deplasat polițiștii, care, din verificări au constatat faptul că, în cursul zilei de 19 februarie a.c., în jurul orei 13:30, un bărbat ar fi pătruns în locuința unei femei din Ștefănești, și, folosind acte de violență, ar fi sustras, dintr-o geantă aflată într-un dulap, suma de aproximativ 15.500 de lei, după care ar fi fugit într-o direcție necunoscută.”, transmite IPJ Argeș

În urma cercetărilor efectuate de polițiști, bărbatul bănuit de săvârșirea faptei, a fost identificat. Este vorba despre un tânăr de 27 de ani, din Stolnici.

El a fost dus la audieri, iar după administrarea probatoriului a fost reținut pentru 24 de ore. În cursul zilei de astăzi, 20 februarie, urmează ca acesta să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Foto descriptiv inroman.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

S-a stins din viață Vasile Dîba, primul campion olimpic al kaiacului românesc

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Ștefănești | Stolnici

Ultimele articole