Nicholas D. Ionel a câştigat turneul de tenis Comesad BCR Open Piteşti

de | 07.08.2022 13:29 | Eveniment, Pitești

Duminică, 7 august, începând cu ora 11, s-a desfăşurat finala la simplu a celei de-a IX ediţie a Comesad BCR Open, turneu masculin de tenis inclus în calendarul Federaţiei Internaţionale de Tenis (ITF) şi dotat cu premii totale în valoare de 25.000 de euro, la care au participat sportivi din peste 20 de ţări.

Partida i-a pus faţă în faţă pe Nicholas David Ionel şi pe argentinianul Juan Pablo Paz, cu începere de la ora 11:00, pe terenul central al bazei sportive CS Comesad. Jucătorul român, favoritul principal al competiţiei, are 20 de ani si se află actualmente pe locul 312. Juan Pablo Paz (Argentina) are 27 de ani şi ocupă poziţia 429 în ierarhia ATP.

Câştigătorul celui de-al nouălea trofeu Comesad BCR Open este Nicholas David Ionel. Meciul a fost unul intens disputat, fiind nevoie de set decisiv.

Tenismanul român a început excelent meciul, câştigând primul set, însă în actul al doilea argentinianul a revenit, relansând partida. Debutul setului decisiv a aparţinut, de asemenea, jucătorului sud-american, care a condus la un moment dat cu 3-0, însă Nicholas D. Ionel a întors spectaculos scorul. Scor final 2-1  (6-3, 3-6, 6-4).

Comesad BCR open 2022 castigatori dublu

Finala la dublu – câştigată de un român şi un moldovean

Sâmbătă, 6 august, s-a desfăşurat finala de dublu a competiţiei, în care s-au confruntat perechile Sebastian Gima (România)/ Ilya Snitari (Moldova) împotriva lui Dragoș Cazacu / Alexandru Chiriță. Perechea Gima/Snitari, cap de serie nr. 2 al tabloului de dublu, a câştigat trofeul Comesad BCR Open cu scorul de 2-0 (6-4, 6-3).

sorin dumitru turneu

Comesad BCR Open – o competiţie de tradiţie

Competiţia, care are deja tradiţie, este rezultatul eforturilor şi pasiunii pentru tenis a omului de afaceri Sorin Dumitru, unul dintre managerii companiei Comesad.

Compania Comesad susţine acest turneu de nouă ani. Motivul principal pentru care ne-am implicat în organizarea acestui turneu este pasiunea noastră pentru tenisul de câmp şi dorinţa de a susţine şi de a promova tinerii jucători români de tenis. Organizarea turneului Comesad BCR Open pune oraşul Piteşti pe harta tenisului mondial“ – au transmis reprezentanţii Comesad.

Citiţi, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Cristian Gentea, primarul Piteștiului, i-a oferit o casă campioanei Florentina Ivănescu!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/nadia-ciochina/" target="_self">Nadia Ciochina</a>

Articol scris de Nadia Ciochina

Jurnalist de investigații și editor, cu 19 experiență în presă, autor și coordonator pentru numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Comesad BCR Open | CS Comesad | Nicholas D. Ionel | Pitești | Sorin Dumitru

Ultimele articole