Ședinta ordinară a Consiliului Local Albeștii de Argeș are loc pe 8 august

de | 07.08.2022 14:08 | Știri, Administrație, Județean

  • Anunț de interes pentru locuitorii din Albeștii de Argeș!

 

Luni, 8 august 2022 are loc ședința ordinara a Consiliului Local Albeștii de Argeș, convocată prin Dispoziția nr.266 / 2022, emisă de către Primarul comunei Albeștii de Argeș, Gabriel Popa..

Aceasta va avea loc la ora 16:00, în sala de ședintă a Consiliului Local.

 

Ședința va avea următorul proiect al ordinii de zi:

1. Adoptarea procesului-verbal al şedinţei anterioare.

2. Proiectul de hotarare nr.34/2022 privind Privind aprobarea documentației de avizare a lucrărilor de intervenție, a indicatorilor tehnico economici inițiali și actualizați și a devizului general al obiectivului de investiții inițial și actualizat pentru investiția “MODERNIZARE PRIN ASFALTARE DRUMURI DE INTERES LOCAL IN COMUNA ALBESTII DE ARGES JUDEŢUL ARGEŞ ”

3. Proiect de hotarare nr.35/2022 privind Privind aprobarea cofinantării pentru categoriile de cheltuieli finanțate de la bugetul local pentru investiția ”MODERNIZARE PRIN ASFALTARE DRUMURI DE INTERES LOCAL IN COMUNA ALBESTII DE ARGES JUDEŢUL ARGEŞ”.

4. Diverse.

De menționat faptul că proiectul sau proiectele de hotarare inscris sau inscrise pe ordinea de zi urmează a fi inminate, dupa caz, in format letric sau electronic, de catre secretarul general al compartimentul juridic din cadrul Aparatului de specialitate al Primarului comunei Albestii de Arges.

La proiectele de hotărare înscrise pe ordinea de zi se pot formula și depune amendamente.

 

Foto: Facebook

 


Citiţi, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Albeștii de Argeș

Ultimele articole