Cătălin Drulă, președintele USR: ”PSD și PNL joacă alba-neagra cu taxe și impozite majorate”

de | 25.07.2023 15:06 | Știri, Național, Politic

Cătălin Drulă, președintele USR, critică coaliția PSD-PNL pentru că de peste două luni de zile joacă alba-neagra cu taxe și impozite majorate, împingându-i pe cetățeni și pe antreprenori pe culmile incertitudinii și disperării, potrivit comunicatului transmis.

”Nimeni nu știe ce și cât va avea de plătit de la 1 septembrie încolo, cu atât mai puțin de la 1 ianuarie 2024, deși legea spune clar că orice modificare a Codului fiscal intră în vigoare la minimum 6 luni de la publicarea în Monitorul Oficial. Domnule premier Ciolacu, renunțați să mai bagați mâna în buzunarul românilor! În loc să creșteți iar taxele și impozitele și să puneți pe butuci economia țării, tăiați sinecurile și opriți jaful!”, spune Cătălin Drulă, potrivit sursei citate.

”Mai bine desființați instituțiile inutile”

Președintele USR îi cere premierului Marcel Ciolacu să renunțe la majorări de taxe și impozite și să oprească risipa cu pensii speciale, instituții inutile și alte sinecuri bine plătite în instituții publice.

”Decât să suprataxați orice mișcă în România, mai bine tăiați-i leafa lui Nicu Marcu și altor politruci pe care i-ați pus în funcții bănoase și care, cu multă neobrăzare, își măresc singuri salariile și indemnizațiile pe care le încasează. Pentru că pot și pentru că nimeni dintre cei care ar trebui să le verifice activitatea nu-i întreabă ce fac, ce performanțe au și cum de sub ochii lor se petrec tot felul de crize în domeniile pe care le gestionează. Decât să aruncați iar prețurile în aer, mai bine desființați instituțiile inutile, unele create special pentru un om, și tăiați pensiile speciale!”, afirmă Cătălin Drulă, potrivit comunicatului transmis.

Foto descriptiv. Sursă foto: USR Argeș.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Deputatul USR Emanuel Ungureanu: ”Contratimpul” lui Rafila înseamnă aproape 150 de decese pe zi în rândul bolnavilor de cancer

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Cătălin Drulă

Ultimele articole