Cătălin Gherzan: ”Ce mi-e Ciucă, ce mi-e Ciolacu! Tot cu C de la… competență”

de | 19.06.2023 07:22 | Știri, Din ediția tipărită, Județean, Național, Pitești, Politic

Marea rotație a premierilor nu e nicio mare sfârâială, consideră omul de afaceri Cătălin Gherzan. Potrivit acestuia, PSD + PNL înseamnă același lucru cu PNL+PSD. Mai mult, scoaterea de la guvernare a UDMR ar reprezenta, mai degrabă, un gest lipsit de fairplay care demonstrează că rotația s-a făcut pentru interesele de grup ale guvernanților.

”Indiferent cum ar încerca să ambaleze mediatic această rotație de cadre, România va avea și de aici înainte aceeași guvernare: nu mai e PNL-PSD, e PSD-PNL. Vorbim despre o guvernare competentă doar în discursurile lor, deși eu credeam că beneficiarii ar fi trebuit să se pronunțe în această privință. Or, eu văd că toți beneficiarii sunt nemulțumiți. Văd oameni în stradă, văd riscuri mari ca tranșe din PNRR să nu mai vină, pentru că guvernanții țin mai mult la specialii lor, văd reforme care întârzie fără niciun motiv concret. În afară de niște pomeni electorale care vor veni în apropierea campaniilor electorale, fără vreun impact real în traiul de zi cu zi, nu mă aștept la alte lucruri de la acest guvern. Sper ca măcar marile lucrări de infrastructură să-și urmeze cursul firesc, pentru că acestea vor aduce de la sine investitori și ceva mai multă dezvoltare economică și în zona noastră.”, a declarat omul de afaceri Cătălin Gherzan.

Potrivit acestuia, gestul înlăturării UDMR de la guvernare a fost unul neprincipial.

”UDMR a fost perceput mereu ca o balama, dar a fost o balama care și-a respectat de fiecare dată înțelegerile, ceea ce a făcut din acesta un partener serios și pe care te poți baza. Să te dispensezi de el așa, doar pentru că vrei pentru tine mai mult os de ros, cu siguranță va aduce și mai multe deservicii liberalilor și pesediștilor. Lipsa de principii va fi, cu siguranță, taxată la alegeri.”, a mai declarat Cătălin Gherzan.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Brazilian Jiu-Jitsu, campioni europeni!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Cătălin Gherzan

Ultimele articole