Cătălin Gherzan, despre tăcerea asurzitoare a deputatului Ionuț Moșteanu, în scandalul achizițiilor de BMW-uri

de | 31.10.2022 10:13 | Știri, Județean, Politic

Sunt tentat, după modelul USR, să venim și noi cu proiectul legislativ „Fără combinatori în funcții publice!”

Toată lumea a arătat cu degetul către președintele Klaus Iohannis în momentul izbucnirii scandalului ,,BMW-uri pentru poliție”, marșând pe relația de prietenie dintre președinte și conducerea companiei. Așa cum ne-am obișnuit ca de fiecare dată când există un sâmbure de adevăr, Iohannis ar fi trebuit să-și bage capul între urechi și să tacă. De data aceasta, însă, s-a întâmplat altceva: președintele a ieșit și a vorbit, solicitând lămurirea tuturor acuzațiilor.

Abia atunci presa s-a uitat și către semnatarul contractului care este nimeni altul decât fostul ministru USR al Transporturilor, Cătălin Drulă. Și pentru ca tabloul să fie complet, a mai dat de bănuit și tăcerea… asurzitoare a deputatului USR Ionuț Moșteanu, care în situații similare ar fi sărit de trei coți. Ei bine, BMW este unul dintre clienții firmei de branding pe care familia Moșteanu o deține.

Omul de afaceri Cătălin Gherzan consideră că la mijloc este vorba de multă ipocrizie și că această tăcere reprezintă inclusiv o acceptare implicită a vinovăției.

Atunci când lucrurile nu le convin, sar în presă cu tot felul de comentarii, dar când fac afaceri pe la spate… nu mai vorbește nimeni. Inițial, toată presiunea a căzut pe președintele Iohannis, fiind bănuit că ar fi combinatorul-șef. Acum înțelegem că în cu totul altă parte era combinația, iar afacerea a avantajat pe mult mai mulți decât se credea inițial. Sunt tentat ca, după modelul USR, să venim și noi, cei de la PUSL, cu proiectul legislativ «Fără combinatori în funcții publice!». Ce rost are să mai așteptăm până când combinatorii devin penali, să-i luăm direct din fașă!”, a comentat Cătălin Gherzan, președintele PUSL Argeș. 

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Dani Mocanu, supărat că n-a ajuns să cânte la petrecerea lui Elon Musk din cauza arestului la domiciliu

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole