Cătălin Gherzan a încheiat un parteneriat valoros în zona de educație

de | 15.05.2023 07:11 | Știri, Administrație, Din ediția tipărită, Județean, Lifestyle, Național

Cătălin Gherzan e ghinionist în politică, dar are noroc și viziune în afaceri. Lexford Castel și Lexford Ștefănești, împreună cu Cambridge Assessment International Education și International Well-Rounded School, au dezvoltat recent un parteneriat pentru implementarea Sistemului Internațional Cambridge.

”Educația trebuie să progreseze la orice nivel ce poate aduce un plus în evoluția elevilor! Doar dezvoltându-ne educațional, putem progresa!“,  declară omul de afaceri Cătălin Gherzan, managerul unității de învățământ din sistem privat, Lexford Castel.

Acesta va fi partener exclusiv cu școala britanică în județul Argeș. Programul se va desfășura în limba engleză. Elevii vor primi o diplomă ce va confirma faptul că elevul a absolvit cursuri în sistem britanic, fiind similare celor primite de elevii din Marea Britanie.

”De anul școlar viitor vom porni acest parteneriat pentru care purtăm discuții între noi și școala din Marea Britanie, pentru a putea astfel beneficia copiii noștri de un învățământ în limba engleză acreditat în Marea Britanie, iar după absolvire aceștia vor primi diplome care au valoare ca orice altă diplomă din Marea Britanie, fie pentru continuarea studiilor, fie pentru un job.“, a mai declarat omul de afaceri Cătălin Gherzan.

”Ne dorim ca Școala Lexford să fie în Pitești partenerul nostru exclusiv și dorim să îl felicităm pe domnul Gherzan pentru mintea deschisă și pentru că știm că iubește educația și dorește să vă ofere dumneavoastră acest sistem de învățământ.“, a transmis unul dintre profesorii britanici, parteneri educaționali ai Lexford Castel.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Managerul ,,Lexford Castel”, Cătălin Gherzan vine cu vești noi

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Cătălin Gherzan

Ultimele articole