Cătălin Gherzan nu salută victoria lui Macron împotriva lui Le Pen

de | 02.05.2022 16:54 | Național, Politic

Toată lumea a fost cu ochii pe alegerile din Franța. În timp ce unii au văzut realegerea lui Macron drept o victorie a democrației, alții consideră că în spatele acestuia s-ar afla veșnicele interese ale Ocultei mondiale, pe care nimeni nu o cunoaște, dar la care mulți fac referire. Omul de afaceri Cătălin Gherzan face parte din categoria celor cărora eșecul lui Marine Le Pen nu le-a picat prea bine, cu atât mai mult, cu cât Gherzan este membru AUR, iar partidul său are multe asemănări cu cel al lui Le Pen.

 

Politica lumii… Politica lumilor… Politica iLuminilor… Am mai trecut o etapă… alegerile francezilor. Francezii din Franța, coloniile franceze și restul lumii, «și-au re-ales» președintele. Au «scăpat» de Marine Le Pen, cea pro-rusă sau rusofilă sau cum o mai fi ea denumită (adevărul este că nu prea mulți știu semnificațiile acestor termeni).

Câți conștientizăm că acești puternici lideri politici se joacă (puțin cam dur s

 

pus, dar real) cu destinele alegătorilor lor, care, foarte mulți dintre ei, cred că îi aleg pentru a le fi puțin mai bine.

Păpușarii sunt undeva deasupra. Noi nu-i știm, dar nici ei nu ne știu. Noi am vrea să-i știm, dar lor nu le pasă cine și câți suntem (de fapt, de ceva timp ei spun că suntem prea mulți și nefolositori).

Revenind la românii noștri…vom reuși să mai avem vreodată conducători cărora să le pese și de popor, nu doar de «jocurile lor mici» în lumea «oamenilor mari»?”, a comentat omul de afaceri Cătălin Gherzan.

Citește, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Grădiniţa „Fantezia” din Costeşti va fi reabilitată cu fonduri PNRR

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/iulia-badulescu/" target="_self">Iulia Bădulescu</a>

Articol scris de Iulia Bădulescu

Jurnalist cu 21 de ani de experiență în presă, fiind specializată pe secțiunile de politică, administrație și pamflet, cu abilități editoriale complexe. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Cătălin Gherzan | Costeşti | Marine Le Pen

Ultimele articole