anchetaonline.ro

O domnișoară mai sexy decât Radu Perianu – pe scaunul de prefect al Argeșului

de | 02.05.2022 17:20 | Politic, Administrație, Județean, Pitești

Primăria Pitești, Consiliul Județean Argeș și Prefectura Argeș își vor desemna noi conduceri cu prilejul Zilei Naționale a Tineretului. Prefectura Argeș a fost prima care a anunțat cine va fi noul prefect care își va exercita simbolic prerogativele, pentru o singură zi, în data de 2 mai. Este vorba de Cătălina-Maria Dinu, de 18 ani, elevă a Liceului de Artă „Dinu Lipatti” la specializarea Arhitectură. Tânăra a fost selectată de către Federația Județeană de Tineret Argeș, cea care deține paternitatea acestei inițiative.

Catalina Maria Dinu 3 - O domnișoară mai sexy decât Radu Perianu - pe scaunul de prefect al Argeșului

Cătălina-Maria Dinu a participat la concursuri naționale de creație, la Olimpiada Națională de Arte Vizuale, Arhitectură și Istoria Artei, este membră a Asociației Culturale de Tineret „Vatra”, dar face parte și dintr-un club sportiv. Model al unei case de modă din Pitești, tânăra a participat și la Festivalul Internațional de Modă „Culorile Toamnei”

De altfel, fotografiile pe care le-a postat pe pagina sa de socializare sunt foarte sugestive, tânăra arătând că are veleități de model.

Noul prefect, probabil cel mai sexy din istoria Argeșului, va participa alături de prefectul în funcție, Radu Perianu, la întâlnirile programate în cadrul instituției.

Cine dorește să o cunoască o poate face luni, de la ora 11.00, vizitând sediul Prefecturii Argeș din Bulevardul Republicii, nr. 67 (sediul BNR, intrarea laterală).

Citește, de asemenea, pe anchetaonline.ro

800.000 lei pentru culte și 500.000 lei pentru activități cultural-sportive. Cine beneficiază de acești bani?

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/camelia-badulescu/" target="_self">Camelia Bădulescu</a>

Articol scris de Camelia Bădulescu

Jurnalist cu 22 de ani de experiență în presa de investigații și manager al publicațiilor editate sub brandul Ancheta. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Relații Publice.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Consiliul Județean Argeș | Prefectura Argeș | Radu Perianu