anchetaonline.ro

Cum s-a descurcat Cătălina în funcția de prefect pentru o zi

de | 02.05.2022 17:26 | Știri, După locație, După subiect, Județean, Politic

În cadrul proiectului „Prefect pentru o zi”, ce aparține Federației Județene de Tineret, tânăra de 18 ani, Cătălina Maria Dinu, care a fost „desemnată” în această funcție pentru o zi, și-a petrecut ore bune în familia instituției Prefectului Argeș.

Astăzi, tânăra a făcut cunoștință cu oamenii din instituție, care lucrează la fiecare serviciu, iar apoi a participat la o ședință tehnică la Universitatea din Pitești.

prefect pentru o zi (2)

A fost o experiență interesantă! M-aș bucura ca în instituții să existe o deschidere mai mare față de tineri. Să li se dea o șansă atunci când își termină studiile. Să fie învățați, consiliați și apoi evaluați. Nu li se poate cere experiență de pe băncile școlii.

Proiectul Federației Județene de Tineret Argeș a marcat Ziua Națională a Tineretului. Au fost mai mulți tineri care au mers în instituții importante din județ. Cătălina Maria Dinu a fost selectată pentru a fi “Prefect pentru o zi”

După ce am făcut cunoștință, a mers în instituție și i-a cunoscut pe oamenii care lucrează la fiecare serviciu. Colegii mei i-au explicat cu ce se ocupă și cum se derulează lucrurile pe fiecare palier în așa fel încât ea să aibă o imagine de ansamblu a întregii activități.

De asemenea, a participat la o ședință tehnică la Universitatea din Pitești, întâlnire la care au fost stabilite detaliile unui eveniment ce va fi organizat pe data de 9 Mai cu ocazia Zilei Europei”, a transmis prefectul județului Argeș, Radu Perianu.

Cătălina este elevă a Liceului de Artă “Dinu Lipatti” la specializarea Arhitectură. Membră a Asociației Culturale de Tineret “Vatra”, face de asemenea parte și dintr-un club sportiv și este și model.

prefect pentru o zi (3)

Tânără i-a mărturisit prefectului Radu Perianu că este hotărâtă să înceapă o carieră în arhitectură și i-a arătat o parte din lucrările sale.

Eu îi doresc mult succes! Este o tânără hotărâtă și ambițioasă. Este decisă să devină un arhitect. Mi-a arătat o parte din lucrările ei. Vă mărturisesc că sunt impresionat și îi țin pumnii. Pentru Cătălina urmează două examene importante, bacalureatul și admiterea la facultate.

Baftă multă!” a adăugat Radu Perianu.

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Cătălina Maria Dinu | Federația Județeana de Tineret | Radu Perianu