Cătălin Gherzan: ”Oare nu vi se pare că asistăm la o dezbinare națională?”

de | 26.02.2024 07:45 | Județean, Din ediția tipărită, Politic

Asistăm la o dezbinare prin comasare, este de părere omul de afaceri piteștean Cătălin Gherzan. Potrivit acestuia, jocurile politice se fac la Cotroceni, iar în spatele președintelui se află… serviciile.

”Avem un președinte care este cel mai puternic om într-un stat și care are empatie pentru populație… zero. El a blamat cinci ani ciuma roșie, ajungând să iasă chiar în stradă, cu protestatarii (mulținaționaliști). Apoi a legat ciuma roșie de cea galbenă. Efectul scontat… dezbinarea aleșilor și ura alegătorilor pentru această uniune «contra naturii». Acum din nou îi unește, dar îi și desparte, forțând nota pentru un candidat comun la prezidențiale (dar galben), încercând parcă să dea o șansă unui partid extremist care spune că el are alegătorii lui și nu face nicio alianță «contra naturii». Oare nu vi se pare că asistăm la o dezbinare națională și o neîncredere în cei care se lasă târâți în acest joc al președintelui… serviciilor?”, se întreabă omul de afaceri Cătălin Gherzan.

Sursă foto: ediția tipărită.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Cătălin Gherzan: ”Tot ce este natural începe să nu mai fie bun”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Cătălin Gherzan