Cătălin Gherzan: ”Suntem foarte generoși în ceea ce-i privește pe alții, dar ce le oferim alor noștri?”

de | 14.11.2023 07:18 | Din ediția tipărită, Național, Politic

Românul este campion când vine vorba de a-i ajuta pe alții. Mai puțin când trebuie să se ajute pe sine, susține omul de afaceri Cătălin Gherzan. Potrivit acestuia, ne-am sprijinit vecinii din Ucraina în contextul în care nu au vrut să recunoască limba română ca limbă a minorității de acolo. Acum îi ajutăm pe israelieni, în contextul în care ei ar fi printre cei mai bogați cetățeni ai planetei.

”Am ajutat ucraineni, i-am primit mai bine decât pe frații noștri. Le-am asigurat facilități de cazare, mâncare, educație, acceptarea abuzurilor miilor de multimilionari ucraineni, care ne-au umilit cu opulența lor. Am acceptat traversarea și survolarea României de convoaiele și avioanele cu armament pentru frontul din Ucraina. Acum oferim sprijin pentru israelieni că așa este frumos, să ajuți la nevoie. Dar ce primim în schimb? Ce le oferim alor noștri? Am primit în avans obligația de a fi predată în școli istoria Holocaustului. Suntem foarte generoși în ceea ce-i privește pe alții, chiar dacă aceștia s-au comportat urât cu noi.”, a declarat omul de afaceri Cătălin Gherzan.

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Cătălin Gherzan: ”Ne trimitem copiii la școală să înveţe, nu să ajungă traficanţi sau consumatori!”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Cătălin Gherzan