Pericol în trafic! Argeșeni prinși la volan fără permis

de | 13.11.2023 23:44 | Județean, Eveniment

În ultimele 24 de ore, polițiștii rutieri argeșeni au continuat acțiunile pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de evenimente rutiere, în mod deosebit a conducerii sub influența alcoolului sau a substanțelor cu efect psihoactiv.

În cadrul acțiunilor au fost identificați mai mulți șoferi care s-au urcat la volan, deși nu aveau permis sau aveau dreptul de a conduce suspendat.

Printre cei care au fost prinși conducând fără permis pe străzile argeșene s-a aflat și tânăr de 25 de ani, din Stolnici.

El a fost depistat în noaptea de 12 noiembrie, în jurul orei 22:30, de polițiștii Secţiei de Poliţie Rurală Lunca Corbului, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității de domiciliu.

Tot ieri, 12 noiembrie, a fost prins  și un bărbat de 38 de ani, din Pitești, care a hotărât să se urce la volan fără să țină cont de faptul că avea dreptul de a conduce suspendat.

El a fost depistat de polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ștefănești, în timp ce se deplasa pe DN 7.

Ambii bărbați s-au ales cu dosar penal, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care faptele au fost săvârșite.

Foto descriptiv Antena 3 CNN

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Atenționare de călătorie pentru românii care merg în Suedia

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești | Stolnici

Ultimele articole