Omul de afaceri Cătălin Grosu construieşte o clinică în centrul Piteştiului

de | 27.04.2023 19:00 | Știri, Din ediția tipărită, După locație, După subiect, Economic, Pitești

O nouă clinică urmează să fie construită în centrul municipiului Piteşti. Pe Calea Craiovei, la nr. 44-46, Catali Imobiliare ATM intenţionează să ridice o clădire cu două etaje. În prezent, pe terenul aflat în stânga sediului Raiffeisen se află doar o parcare privată.

Firma controlată de omul de afaceri Cătălin Grosu, unul dintre cei mai prolifici investitori imobiliari din judeţ, a cumpărat terenul de 1584 mp de la Vasicos Investment, societate ce aparţine lui Corin Boian.

clinica catali2

Clinica va fi ridicată în vecinătatea sediului Finanţelor

În vederea obţinerii avizelor necesare, Catali Imobiliare ATM a depus la Agenţia pentru Protecţia Mediului Argeş documentaţia conform căreia pe terenul respectiv, situat în vecinătatea Finanţelor Publice, se propune construirea unei clădiri cu destinația de clinică medicală cu regimul de înălțime P+2E şi refacerea împrejmuirii existente. Clădirea va avea o suprafaţă construită la sol de 600 mp, în vecinătatea ei fiind amenajate 18 locuri de parcare.

Citiţi, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Micii de Deduleşti – o afacere de 12 milioane lei pe an

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/nadia-ciochina/" target="_self">Nadia Ciochina</a>

Articol scris de Nadia Ciochina

Jurnalist de investigații și editor, cu 19 experiență în presă, autor și coordonator pentru numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Catali Imobiliare | Cătălin Grosu | Pitești

Ultimele articole