Cătălin Otobîcu: Ne trebuie mai mulți oameni serioși, cu răbdare în construcție, care nu vor să ardă etape!

de | 30.01.2023 11:00 | După subiect, Lifestyle

Cătălin Otobîcu
Ne trebuie mai mulți oameni serioși, cu răbdare în construcție, care nu vor să ardă etape!

Pasiunea definește domeniile în care Cătălin Otobîcu, în calitate de dascăl și antreprenor, a ales să performeze și să își construiască o reputație în mediul public argeșean. Pe primul loc – și din punct de vedere cronologic, dar și din punct de vedere sufletesc – se poziționează sportul, un domeniu în care domnia-sa este implicat masiv în ultimii mulți ani, atât ca profesor al Școlii „Traianˮ (Nr. 4, Pitești), cât și ca participant, coordonator sau direct organizator al multor evenimente specifice acestui domeniu. Iubește munca alături de noua generație, se implică cu dedicare și apetit pentru performanță și reprezintă una dintre cele mai active și respectate personalități ale Argeșului din domeniu.

De altfel, consideră că cea mai mare mândrie este decizia luată la nivelul anului 2008, atunci când a optat să meargă spre o profesie în care se pricepe cel mai bine, adică educație fizică și spor.

Aici am avut cele mai multe satisfacții profesionale și sunt mândru că am putut să mă deosebesc, printr-o carieră de credință susținută în paralel, de o mare parte a colegilor din antreprenoriat.”, povestește domnia-sa.

În paralel cu activitatea didactică și sportivă, s-a impus ca investitor în sfera HoReCa, fiind managerul unuia dintre cele mai apreciate restaurante din Pitești, care a reușit să păstreze autenticitatea tradițională pe o piață aplecată spre diversificare și, de multe ori, lipsită de identitate. Această nișă a transformat Casa Argeșeană într-o locație care se bucură atât de aprecierea clienților locali, cât și de cea a străinilor care ajung în Pitești, un loc ales pentru numeroase evenimente marcate de veselie și timbru românesc, o unitate HoReCa certificată prin calitatea bucătăriei și a serviciilor, anduranța în fața schimbărilor și a încercărilor din domeniu și viziunea managerială a celui care a ținut la acest proiect cu toată pasiunea și dedicarea: Cătălin Otobîcu.

La capitolul dificultăți, în ceea ce privește perspectiva domniei-sale privind generațiile care vin în HoReCa, Cătălin Otobîcu apreciază că acest domeniu de business nu duce lipsă de oameni pregătiți, ci de oameni răbdători, cu planuri pe termen lung.

Ne-ar trebui mai mulți oameni seriosi care să aibă o mentalitate bazată pe construcție echilibrată, pas cu pas. Majoritatea celor care apar vor să ardă etape, vor foarte mult, într-un termen foarte scurt.”

S-a ghidat, de altfel, în business și în viață, după un principiu bazat pe echilibru și stabilitate:

Personal, consider că m-am dezvoltat cel mai corect și m-am mulțumit cu faptul că mi-am dorit să primeze stabilitatea economică, nu ascensiunea mediatică sau vreo competiție financiară cu orice altă persoană. Principiul meu este unul foarte realist și, în niciun caz, nu văd fericirea în bani. Consider că doar un trai mai bun este de ajuns și că este și cel mai sănătos.”

Își propune, în 2023, o serie de schimbări majore din punct de vedere emoțional și mental, cu mai multă grijă față de propria persoană și mai multă prudență în a oferi ajutor unor categorii de oameni care nu răspund cu aceeași monedă loialității domniei-sale.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Cătălin Gherzan. Managerul care a transformat Lexford Castel într-un standard în materie de educație privată

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Cătălin Otobîcu