Câți bani încasează administrația locală de la comercianți? Iată când se deschide Târgul de Mărțișor Pitești 2024

de | 22.02.2024 18:59 | Pitești, Lifestyle

Ediția 2024 a Târgului de Mărțisor – Pitești se va desfășura în Piața „Vasile Milea”, în perioada 23 februarie – 10 martie.Administrația locală din Pitești anunță că în acest an vor fi 127 de producători și comercianți.

Astăzi, 22 februarie, la sediul Primăriei Municipiului Pitești, a avut loc tragerea la sorți în urma căreia s-a stabilit locul ocupat de fiecare comerciant în cadrul târgului. Pentru asigurarea transparenței, la tragerea la sorți au fost invitați să participe, alături de comercianți, cetățeni ai municipiului Pitești, dar și reprezentanți ai presei. În urma tragerii la sorți, au fost repartizate 12 locuri pentru comercializarea florilor și alte 115 locuri pentru mărțișoare și suveniruri. Tariful perceput este de 10 lei mp/zi, așa cum a fost aprobat de Consiliul Local Pitești. Ocuparea meselor instalate în Piața „Vasile Milea”, conform tragerii la sorți, se va face în data de 23 februarie.

Foto descriptiv. Sursă foto: Facebook Primăria MUnicipiului Pitești.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

În luna ianuarie. Peste 8.300 de șomeri în Argeș

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Primăria Municipiului Pitești