Caz uluitor! După 10 luni de la căsătorie a aflat că soțul ei este, de fapt, femeie

de | 29.06.2022 16:28 | Știri, După subiect, Lifestyle

Caz uluitor în Indonezia, acolo unde o femeie a aflat, după 10 luni de la căsătorie, că soțul ei este, de fapt, femeie.

Conform presei internaționale, N.A. l-a cunoscut pe soțul ei, Ahnaf Arrafif, așa cum s-a prezentat, pe o aplicație matrimonială. El a spus că este medic, iar între cei doi s-a legat repede o relație de iubire. S-au întâlnit în mai 2021, atunci când Arrafif a ajuns în localitatea femeii, Jambi. A cerut-o în căsătorie, iar în luna iulie și-au unit destinele.

Cu toate că au avut relații intime, femeia de 22 de ani nu și-a dat seama în toată această perioadă că a fost înșelată, deși i s-a părut ciudat că „soțul” nu a lăsat-o să îl vadă dezbrăcat.

La scurt timp după căsătorie, mama fetei și-a dat seama că este ceva în neregulă cu cel pe care îl credea ginerele ei. Mai mult, ea a descoperit că de fapt nu avea loc de muncă, cerându-i în mai multe dăți bani acesteia.

Convinsă că este un șarlatan, la un moment dat i-a cerut actele de identitate. Atunci, Arrafif a recunoscut că este de fapt femeie și se numește Erayani Arrafif.

Poliția a fost anunțată în legătură cu înșelăciunea petrecută, iar Arrafif a fost acuzată de fraudă. Mai mult, după ce a recunoscut ce a făcut, Arrafif a fugit de acasă, iar acum este de negăsit.

Foto Digi 24

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Atenție! E-mailuri virusate în numele ANAF

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole