anchetaonline.ro

Ce consumă cea mai în vârstă persoană din lume? Nu renunță niciodată la acest obicei

de | 10.08.2022 22:30 | Știri, După subiect, Lifestyle

Cea mai în vârstă persoană din lume este o călugăriță de 118 ani, care locuiește în Franța. Sora André sau Lucile Randon, pe numele său, trăiește acum într-un cămin de bătrâni din Toulon, pe malul Mediteranei.

A împlinit onorabila vârstă de 118 ani pe 11 februarie 2022, iar de-a lungul vieții a apucat 18 președinți și a fost martora a două războaie mondiale.

S-a născut în anul 1904 și a fost guvernantă și institutoare. În anii 20, Lucile Randon s-a călugărit. De câțiva ani, nu mai vede, însă memoria îi este intactă și își amintește cu precizie perioada celor două războaie mondiale.

Mobilitatea îi este redusă, la fel și vocea, care i-a fost afectată din cauza vârstei.

Lucile Randon are câteva preferințe culinare. Potrivit celor care au grijă de ea, Lucile Randon preferă din când în când ciocolata. De asemenea, obiceiul l-a care nu a renunțat niciodată este reprezentat de paharul de vin pe care îl bea zi de zi.

Mai mult, sora Andre a supraviețuit Covid-19, femeia fiind de două ori diagnosticată cu virusul. Atunci, sora Andre avea 117 ani:

Nu. Nu m-am speriat pentru că nu mi-a fost teamă să mor. Sunt fericită că sunt cu voi, însă aş vrea să fiu altundeva. Să mă alătur fratelui meu mai mare, bunicului şi bunicii mele”, a transmis Lucile Randon, potrivit televiziunii BFM, citată de Click.ro.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Veste bună! Voucherele sociale vor putea fi folosite și la Lidl

Citește articolele pe același subiecte:
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare: