A supraviețuit infecției cu COVID, dar a murit în somn

de | 19.01.2023 08:35 | Știri, După subiect, Eveniment, Lifestyle

A supraviețuit infecției cu COVID, dar a murit în somn

A supraviețuit infecției cu COVID, dar a murit în somn! Este vorba despre Lucile Randon, cea mai în vârsta persoană din lume. Fosta călugăriță, cunoscută și ca sora Andre, a murit la 118 ani, în azilul de bătrâni din Toulon, acolo unde se afla de câțiva ani.

Anunțul a fost făcut de un purtător de cuvânt al azilului de bătrâni, David Tavella:

Există o mare tristețe, dar… a fost dorința ei să se alăture fratelui ei iubit. Pentru ea, este o eliberare”, a declarat Tavella.

Mai mult, sora Andre a supraviețuit Covid-19, în trecut, femeia fiind de două ori diagnosticată cu virusul. Atunci, călugărița avea 117 ani.

Ce consuma cea mai în vârstă persoană din lume?

A împlinit onorabila vârstă de 118 ani pe 11 februarie 2022, iar de-a lungul vieții a apucat 18 președinți și a fost martora a două războaie mondiale.

lucile randon - A supraviețuit infecției cu COVID, dar a murit în somn

S-a născut în anul 1904 și a fost guvernantă și institutoare. În anii 20, Lucile Randon s-a călugărit. De câțiva ani, nu mai vedea, însă memoria i-a rămas intactă și își amintea cu precizie perioada celor două războaie mondiale.

Lucile Randon avea câteva preferințe culinare. Potrivit celor care au îngrijit-o, cea mai în vârstă persoană din lume adora să mănânce ciocolată. De asemenea, obiceiul l-a care nu a renunțat niciodată este reprezentat de paharul de vin pe care îl consuma zi de zi.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Un nou supermarket în Argeș! Primul deschis în acest oraș

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole