Ceartă transformată în crimă! Un tânăr și-a ucis prietenul de pahar pentru că „a înjurat de mamă”

de | 22.11.2022 15:43 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național

De la ceartă s-a ajuns la crimă! Este vorba despre doi prieteni de pahar, din județul Dolj, care s-au întâlnit luni în locuința victimei, un bărbat de 56 de ani.

După ce au băut bine, la un moment dat, între cei doi bărbați, a izbucnit un conflict, iar bărbatul de 56 de ani l-ar fi „înjurat de mamă” pe agresor, un tânăr de 23 de ani. Acesta din urma și-a ieșit din minți, a luat un cuțit și l-a înjunghiat în gât pe omul în a cărei casă se afla.

Tânărul se afla în stare avansată de ebrietate, dar a conștientizat fapt și tot el a fost cel care a sunat la 112 să se autodenunțe, potrivit Adevărul.ro.

La locul crimei au ajuns polițiștii din Calafat, găsindu-i pe cei doi, victima de 56 de ani fiind în stare de inconștiență. Echipajul medical venit să resusciteze bărbatul, nu a putut decât să constate decesul acestuia.

La faţa locului s-au deplasat de urgenţă poliţiştii, fiind găsit apelantul precum şi un bărbat de 56 de ani, tot din satul Golenţi, în stare de inconştienţă. La faţa locului a fost solicitată şi o ambulanţă din cadrul SAJ Dolj, din păcate fiind constatat decesul bărbatului de 56 de ani”, a anunţat IPJ Dolj.

Trupul neînsuflețit al victimei a fost transportat la morgă, în vederea efectuării necropsiei.

Tânărul de 23 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore pentru comiterea infracţiunii de omor.

Foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Pasagerul mort la Metro: Alin Marinete, fratele omului de afaceri Bogdan Marinete!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole