Cel mai bogat rom din Marea Britanie – Miliardar după ce s-a născut într-o rulotă!

de | 02.09.2022 17:00 | Economic, Național, Știri

„M-am născut într-o rulotă și acum sunt cel mai bogat rom din Marea Britanie!”

Este vorba despre Alfie Best, un bărbat de origine romă în vârstă de 52 de ani, din Anglia. Bărbatul este deținătorul celui mai mare imperiu de parcuri rezidențiale din întreaga Mare Britanie și anunță că va ajunge miliardar până în 2023. Mai mult de atât, acesta a cumpărat un elicopter proiectat de Aston Martin pe care cheltuit nu mai puțin de 4,5 milioane de lire sterline.

Povestea uluitoare de viață a miliardarului rom din Anglia începe încă din copilăria acestuia, el născându-se într-o rulotă, pe marginea drumului, în apropiere de Leicester, în timpul unui viscol, iar în prezent Best locuiește într-un conac de 6 milioane de lire sterline din Surrey.

Alături de compania sa, Wyldecrest Parks, acesta deține cel mai mare imperiu de parcuri din Marea Britanie și are la actual 97 de locații în toată țara. Până la sfârșitul anului 2022 acesta are ca scop să atingă numărul de 108 parcuri pentru a ajunge miliardar.

Alfie Best susține că, în fucție de evoluția pieței, acesta va ajunge la 800 de milioane de lire sterline cu active de până la un miliard de lire sterline.

Acesta a refuzat de curând 950 de milioane de lire sterline pentru afacerile pe care le-a fondat și le activează în prezent, chiar dacă l-ar fi transformat în miliardar, conform ultimului clasament Sunday Times Rich List.

Suma uriașă de 4.5 milioane de lire sterline pe care a cheltuit-o pentru a-și achiziționa un elicopter pentru a ajunge mai ușor la locurile unde are afaceri a demonstrat că nu e totul despre bani. Acest elicopter nou-nouț care este proiectat de Aston Martin și este doar unul dintre cele 15 care au fost produse vreodată. Mai mult de atât, Elicopterul ACH130 are șapte locuri, un sistem GPS de ultimă generație și o înregistrare adecvată a lui G-YPSE.

Este incredibil, este departe de primul meu vehicul, un Ford Escort, pe care l-am vândut cu o mie de lire”, a spus el, despre elicopter. În interiorul aparatului de zbor de lux există o mică placă pe care scrie „Aston Martin G-YPS, ediția numărul 007, construită pentru Alfie Best”.

Alfie a povestit că făcea drumurile căytre muncă cu mașina, dar a adormit de două ori la volan pe autostradă.

De asemenea, o echipă de filmare a realizat un documentar despre el timp de aproape nouă luni. Acesta se numește Gypsy Billionaire și în timpul documentarului a spus:

M-am născut într-o rulotă și acum sunt cel mai bogat rom din Marea Britanie!”.

Cu adevărat acum nu este vorba despre a mai câștiga bani. Sunt de părere că odată ce ai făcut cinci sau zece milioane, atunci nu ai nevoie de mai mulți bani decât atât”, a spus Best după ce a refuzat ofertele.

 

 

Sursa Foto The Mirror

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

O firmă din Mioveni – unul dintre principalii furnizori de echipamente medicale pentru noul corp al Spitalului Judeţean

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Marea Britanie | Mioveni

Ultimele articole