Centrul Cultural Pitești anunță noi evenimente cultural-educative și de dezvoltare personală

de | 03.09.2023 22:35 | Pitești, Cultură

  • Evenimente noi la Pitești!

Reprezentanții Centrului Cultural Pitești organizează, în perioada 4 – 9 septembrie 2023, noi evenimente cultural-educative și de dezvoltare personală.

Acestea pot fi urmărite online, pe pagina oficială de Facebook a instituției, și pe site-ul oficial (www.centrul-cultural-pitesti.ro), acțiuni la care publicul are acces în limita locurilor disponibile.
centrul cultural Pitesti
Lista evenimentelor anunțate de Centrul Cultural Pitești :

LUNI

  • Cenaclul „Armonii Argeșene”, coordonat de președintele Ligii Scriitorilor Români – Filiala Argeș, scriitorul dr. Adrian Mitroi, eveniment care va avea loc luni, 4 septembrie, de la ora 13.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
  • Dialogul cu tema „Simţire şi baghetă: un sfert de secol de carieră muzicală”, în cadrul proiectului de dezvoltare personală „Viața merge înainte”, coordonat de poeta ing. Simona Vasilescu, avându-l invitat pe dirijorul Tiberiu Dragoș Oprea, eveniment care va avea loc luni, 4 septembrie, de la ora 16.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

MARȚI

  • Dezbaterea cu tema „Jurnal de vacanță”, în cadul proiectului cultural-educativ sub genericul „Copii și Părinți, Prietenii Mei”, coordonat de Maria Simona Mitroi, profesoară de educație fizică și istorie la Școala Gimnazială „Tudor Vladimirescu”, Structura Nr. 2 din Pitești, marți, 5 septembrie, de la ora 14.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
  • Prelegerea cu tema „Mari Epoci ale Culturii și Civilizației. Iluminismul”, în cadrul proiectului cultural-educativ „Cultură și Credință în Societatea Contemporană”, coordonat de conf. univ. dr. Marius Andreescu, marți, 5 septembrie, de la ora 15.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

 

MIERCURI

  • Prelegerea cu tema “Teatru într-un Act. În lectura Autorului”, în cadrul proiectului cultural-educativ sub genericul „Teme Culturale în Emoții Raționale”, susținut de scriitorul, eminescologul, profesorul de limba și literatura română Lucian Costache, miercuri, 6 septembrie, de la ora 11.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
  • Prelegerea cu tema „Între <Alchimistul> și <Zahir>”, în cadrul proiectului sub genericul „Mari Iubiri ale Literaturii Universale”, coordonat de poeta și profesoara de limba și literatura română/engleză Raluca Hana Sandu, miercuri, 6 septembrie, de la ora 16.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

JOI

  • Lansarea cărții cu titlul „Reuniunea artiștilor” – cromatică Adriana Elena Costea şi reuniunea cuvintelor – Ovidiu Ştefan Ciucă, în cadrul proiectului de dezvoltare personală „Viața merge înainte”, coordonat de poeta ing. Simona Vasilescu, avându-i invitați pe artistul plastic Adriana Elena Costea și pe poetul Ovidiu Ștefan Ciucă, eveniment care se va desfășura joi, 7 septembrie, de la ora 16.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
  • Dezbaterea cu tema „Terapie prin Muzică”, susținută de medicul cardiolog Adrian Tase și de muzicianul și compozitorul Andrei Tase, joi, 7 septembrie, de la ora 17.30, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

 

SÂMBĂTĂ

  • Spectacolul muzical-coregrafic sub genericul „Bye, bye Summer”, coordonat de coregraful și arbitrul internațional de dans sportiv Alfred Schieb, sâmbătă, 9 septembrie, de la ora 18.30, în Parcul „Lunca Argeșului”.

Evenimentul va fi susținut de copii și tineri care urmează la Centrul Cultural Pitești cursuri de chitară, dans sportiv și de streetdance.

 

Foto: Facebook Centrul Cultural Pitesti

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Centrul Cultural Pitești

Ultimele articole