Dosar penal pentru un bărbat de 54 de ani din Țigveni

de | 03.09.2023 23:07 | Județean, Eveniment

Un bărbat de 54 de ani, din Tigveni, care conducea un moped prin localitatea de domiciliu a fost depistat sâmbătă, 2 septembrie, conducând un moped în timp ce se afla sub influența alcoolului.

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Tigveni au aflat totofată, din verificările efectuate în bazele de date ale Poliției Române, că cel în cauză figura cu exercitarea dreptului de a conduce suspendată.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat că acesta consumase alcool peste limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Argeșeanul a fost condus ulterior la o unitate medicală, în vederea recoltării de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Ca urmare a celor constatate, în cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 335 alin.2 și 336 alin.1 din Codul Penal.

 

Foto: oradesibiu.ro

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Bărbat de 48 de ani din Pitești – luat de RADAR! Circula cu viteză excesivă

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Tigveni

Ultimele articole