Centrul Cultural Pitești anunță noi evenimente cultural-educative și de dezvoltare personală

de | 02.10.2023 09:21 | Pitești, Cultură

  • Evenimente noi la Pitești!

Reprezentanții Centrului Cultural Pitești organizează, în perioada 2-6 octombrie 2023, noi evenimente cultural-educative și de dezvoltare personală.

Acestea pot fi urmărite online, pe pagina oficială de Facebook a instituției, și pe site-ul oficial (www.centrul-cultural-pitesti.ro), acțiuni la care publicul are acces în limita locurilor disponibile.
Lista evenimentelor anunțate de Centrul Cultural Pitești :
LUNI
  • Recital poetic în cadrul Clubului „Cafeneaua literară”, coordonat de directorul revistei „Cafeneaua literară”, poetul Virgil Diaconu, care va avea loc luni, 2 octombrie, de la ora 11:00, în Sala Multifuncțională de la Casa Cărții.
  • Prelegerea cu tema „Paul Goma și Centrul Cultural Pitești”, susținută de scriitorul Jean Dumitrașcu, luni, 2 octombrie, de la ora 16:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
MARȚI
  • Lansarea noului proiect cultural-educativ sub genericul „Limba și Cultura Italiană Pentru Toți”, susținut de prof. univ. dr. Angelo Sinisi, inginer, economist, profesor asociat la Selisun University, președintele Asociației “Tales of Angels”, eveniment care se va desfășura marți, 3 octombrie, de la ora 14:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
MIERCURI
  • Dezbaterea cu tema „Ființa, Existența și Ipostasurile. Concepții filosofice, teologice și științifice moderne și contemporane”, în cadrul proiectului cultural-educativ “Cultură și Credință în Societatea Contemporană”, coordonat de conf. univ. dr. Marius Andreescu, avându-l invitat pe părintele prof. univ. dr. Ion Popescu, eveniment care va avea loc miercuri, 4 octombrie, de la ora 15:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
  • Dialogul cu tema „Inima!/Prevenție și întreținere, metode, practici bune, stil de viață corect…”, în cadrul proiectului „La Vama Vremii”, coordonat de publicistul și scriitorul Nicolae Badiu, avându-l invitat pe medicul cardiolog Elvis Boțu, eveniment care va avea loc miercuri, 4 octombrie, de la ora 16:30, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
JOI
  • Concursul de Șah pentru copii sub genericul „România 3000”, dedicat Zilei Internaționale a Educației, coordonat de profesorul de șah Andrei Rădulescu, eveniment care se va desfășura joi, 5 octombrie, între orele 14:00 – 20:00, în Sala Multifuncțională de la Casa Cărții.
  • Dialogul cu tema „Arta în slujba educaţiei”, în cadrul proiectului „Medalion artistic cu Mariana Claudia Filipescu”, coordonat de interpreta de romanțe și folclor Mariana Claudia Filipescu, având-o invitată pe Lavina Bădulescu, profesor de limba și literatura română, scriitoare și pianistă, eveniment care va avea loc joi, 5 octombrie, de la ora 16:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
VINERI
  • Recitalul muzical sub genericul „Rapsodii de Toamnă”, susținut de Trupa „Andrei&Adrian Tase”, eveniment care va avea loc vineri, 6 octombrie, de la ora 12.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

Foto: Facebook Centrul Cultural Pitesti

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Centrul Cultural Pitești