Centrul Cultural Pitești – ”Generația net. Tinerii care vor schimba viitorul”

de | 28.04.2023 11:25 | Știri, Cultură, Lifestyle, Pitești

Centrul Cultural Pitești organizează, în perioada 2 – 5 mai 2023, noi evenimente cultural-educative, care pot fi urmărite online, pe pagina oficială de Facebook a instituției, și pe site-ul oficial. Publicul are acces gratuit, în limita locurilor disponibile.

Iată calendarul manifestărilor din perioada 2-4 mai:

  • Medalionul artistic cu tema ”Noua generație. Sport, sănătate, stil de viață”, în cadrul proiectului cultural-educativ sub genericul ”Olimpic Argeș Gym cu Nicoleta Andrei”, marți, 2 mai, de la ora 14:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
  • Dezbaterea cu tema ”Generația net. Tinerii care vor schimba viitorul”, în cadrul proiectului sub genericul ”La Vama Vremii”, marți, 2 mai, de la ora 16:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
  • Recital liric cu tema ”Poezie la vârsta adolescenței”, în cadrul proiectului ”Medalion cultural cu Stelian Necșoi”, marți, 2 mai, de la ora 17:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
  • Prelegerea cu tema ”Iubirea lui Lorelei”, în cadrul proiectului sub genericul ”Mari Iubiri ale Literaturii Universale”, miercuri, 3 mai, de la ora 16:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
  • Dezbaterea cu tema ”Adolescența – vârsta visării îndrăznețe”, în cadrul proiectului cultural-educativ sub genericul ”Adolescență, entuziasm, libertate și înțelepciune”, eveniment care se va desfășura joi, 4 mai, de la ora 16:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

Sursă foto: Facebook Primăria Municipiului Pitești.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Ziua Națională a Tineretului. Primăria Pitești deschide cel mai mare loc de joacă în Lunca Argeșului

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Primăria Municipiului Pitești