Centrul Cultural Pitești – Lista evenimentelor din perioada 30 octombrie – 5 noiembrie

de | 30.10.2023 08:15 | Pitești, Cultură

  • Evenimente noi la Pitești!

Reprezentanții Centrului Cultural Pitești organizează, în perioada 30 – 05 noiembrie 2023, noi evenimente cultural-educative și de dezvoltare personală.

Acestea pot fi urmărite online, pe pagina oficială de Facebook a instituției, și pe site-ul oficial (www.centrul-cultural-pitesti.ro), acțiuni la care publicul are acces în limita locurilor disponibile.
centrul cultural Pitesti
Lista evenimentelor anunțate de Centrul Cultural Pitești :
LUNI
✔️ Dialogul cu tema „Energie, vitamine, rețete de toamnă” în cadrul proiectului „Armonie și stil de viață”, coordonat de dr. ing. Adina Perianu, promotor cultural, avându-le invitate pe scriitoarea Silvia Grigore și pe poeta Claudia Berta, luni, 30 octombrie, de la ora 14:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
✔️ Prelegerea cu tema „Calea fricii și calea iubirii”, în cadrul proiectului de dezvoltare personală „Clubul de lumină”, coordonat de scriitoarea și terapeuta Corina Caltan, luni, 30 octombrie, de la ora 16:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
✔️ Spectacolul muzical-literar sub genericul „Lasă-mi, toamnă, pomii verzi”, susținut de Trupa de teatru „Robertto”, sub coordonarea artistului Robert Chelmuș, luni, 30 octombrie, de la ora 17:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
MARȚI
✔️ Dezbaterea cu tema „Anotimpuri și vârste”, în cadrul proiectului cultural-educativ sub genericul “Imagini și cuvinte”, coordonat de poeta și profesoara de limba și literatura română Anca Daniela Lovin, având-o invitată pe eleva Denisa Măcărescu, marți, 31 octombrie, de la ora 15:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
✔️ Lansarea volumului de poezie și proză “Cât despre ea…”, în cadrul proiectului „Medalion Cultural cu Stelian Necșoi”, coordonat de scriitorul, cantautorul, artistul plastic și profesorul de limba și literatura română/franceză Stelian Necșoi, eveniment care se va desfășura marți, 31 octombrie, de la ora 17:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
MIERCURI
✔️ Dialogul cu tema „Muzica e viața mea!”, în cadrul proiectului „Personalități Culturale Piteștene”, coordonat de scriitorul Jean Dumitrașcu, având-o invitată pe mezzosoprana Adina Sima, profesor de canto, eveniment care va avea loc miercuri, 1 noiembrie, de la ora 15:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
JOI
✔️ Dublă lansare de carte, avându-l autor pe poetul ing. Sorin Calea, eveniment editorial care va avea loc joi, 2 noiembrie, de la ora 17:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
DUMINICĂ
✔️ Recital de pian sub genericul “Recitalul toamnei”, susținut de copii, sub îndrumarea profesorului de pian Alin Roșu, duminică, 5 noiembrie, de la ora 13:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
Foto: Facebook Centrul Cultural Pitesti

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Centrul Cultural Pitești

Ultimele articole